Canım gebelikte illa belirti olacak diye bsey yok bende de hic belirti yoktu . Teste gore gebelik var insallah . Yarin sabah bi tekrar edin aynı olursa kana gidin zaten. HayırlısıKizlar gebelik testi yaptim normal kaset test olandan 3 tane almistim eczaneden birini deneyeyim dedim adetime 4 gun var normalde aylik döngü olarak hesaplarsak ama pkosluyum ve 2 3 ay da bir adet olurum surekli gecikmelerim olur yani bu ay saglik bandi yapistirdim 3 senedir gebelik elde edemedik son olarak bunu deneyip o da olmazsa tüp Bebek yaptıracağız ama bu sefer testte ilk defa silik cizgi gördüm fotoğrafta belli olmuyo ama normal gözle bakinca daha net ilk 5 dk da bisy yoktu sonradan oluştu testin üzerinde 20dk ya kadar bakin yaziyo ama ben basta cikmadi diye pekte bakmadim olsa cikardi zaten diyerek simdi bu görüntü kafami karıştırdı kuruma falan mıdır test markasi degisik ilk defa da bu markayi aldim ucuz diye ne yapmaliyim bilemedim belirtim felan da yok yani kasik agrim var ama oyle belirtilik bisey degil gecenlerde de akinti icinde kirmizi renk vardi bende iliskiden kaynakli olabilir belki ust uste oldu diye düşündüm
Evet bence de var gibi görünüyor inşallah öyledir.Kizlar gebelik testi yaptim normal kaset test olandan 3 tane almistim eczaneden birini deneyeyim dedim adetime 4 gun var normalde aylik döngü olarak hesaplarsak ama pkosluyum ve 2 3 ay da bir adet olurum surekli gecikmelerim olur yani bu ay saglik bandi yapistirdim 3 senedir gebelik elde edemedik son olarak bunu deneyip o da olmazsa tüp Bebek yaptıracağız ama bu sefer testte ilk defa silik cizgi gördüm fotoğrafta belli olmuyo ama normal gözle bakinca daha net ilk 5 dk da bisy yoktu sonradan oluştu testin üzerinde 20dk ya kadar bakin yaziyo ama ben basta cikmadi diye pekte bakmadim olsa cikardi zaten diyerek simdi bu görüntü kafami karıştırdı kuruma falan mıdır test markasi degisik ilk defa da bu markayi aldim ucuz diye ne yapmaliyim bilemedim belirtim felan da yok yani kasik agrim var ama oyle belirtilik bisey degil gecenlerde de akinti icinde kirmizi renk vardi bende iliskiden kaynakli olabilir belki ust uste oldu diye düşündüm
Yaa test belki bozuktur diye de dusundum hemen hevenlenmeyim diye cunku basta cikmadi hemen bende biraktim yatagi topladim bisiler yedim felan derken vakit geçti atmak için elime aldim yani cizgi ciktiysa da ne zaman cikti bilemiyorum ustunden 2 saat gecti belki de suan cildiricam duramıyorum insalllah yaniltma degildirCanım gebelikte illa belirti olacak diye bsey yok bende de hic belirti yoktu . Teste gore gebelik var insallah . Yarin sabah bi tekrar edin aynı olursa kana gidin zaten. Hayırlısı
İnşallah canimm bazen boyle cikip kanda negatif olanlari da okudum cunku baya silik ama hic yokta degilEvet bence de var gibi görünüyor inşallah öyledir.
Okdr uzun bi zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilir beklemek cok zor ama yarın sabah ilk idrarla tekrar bakın birde 4 gün varsa erken gebelik testi daha net sonuç verebilirYaa test belki bozuktur diye de dusundum hemen hevenlenmeyim diye cunku basta cikmadi hemen bende biraktim yatagi topladim bisiler yedim felan derken vakit geçti atmak için elime aldim yani cizgi ciktiysa da ne zaman cikti bilemiyorum ustunden 2 saat gecti belki de suan cildiricam duramıyorum insalllah yaniltma degildir
Evet tabi test faklı kanda farklı çıkabiliyor canım ama ben pozitif gibi gördümİnşallah canimm bazen boyle cikip kanda negatif olanlari da okudum cunku baya silik ama hic yokta degil
Suan da yine yaptim beklicem basinda bakalim ne kadar zaman geçcek veya cikcak mi 2 saatir bisi yiyip icmedimOkdr uzun bi zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilir beklemek cok zor ama yarın sabah ilk idrarla tekrar bakın birde 4 gün varsa erken gebelik testi daha net sonuç verebilir
İnsallah hayirlisi suan yine yaptim testEvet tabi test faklı kanda farklı çıkabiliyor canım ama ben pozitif gibi gördüm
Sağlık bandı nedirİnsallah hayirlisi suan yine yaptim test
One more isminde bircok rahatsizlik icin kullanılan gümüş iyonlu bir bant vucuda yapistiriliyor ben kadinsal olanindan almistim normalde adetlerim 2 3 ay gecer bazen 4 ay olur cogu zaman da ilacla söküldüm ama bunu 4. Taktigimda söküldüm adetim 2. ayi olmuştu ve baya baya icim temizlenircesine adet oldum simdi aylik olarak sayarsak adet günüm ayin 18i felan olmali eger gecikmeden tekrar adet olursam veya gebelik varsa sifayi bu banttan buldum diyebilirim cunku denemedigim sey kalmadi kürler vitaminler takviyeler hormon ilaclari klomen vs hepsini yaptik gebelik olmadi ve adetlerimde de düzelme olmadı tup bebek yoluna gidiyorduk ki bu banti arkadasimdan duyduk bizde dahil olduk hem üye oluyorsun kendin de uyeler bulursan kazanc sagliyorsun bulmasan bile ay da iki kisi uye yapip onlar da urun alirsa aktifligini devam ettirebiliyorsun ve seni uye eden kisiler de kazandikca sana kazandirmis oluyor yani sistem karisik ama bi o kadar güzel hem saglik hem kazanc katli misliyle dönüyor ben suanda para işini geçtim sadece faydasına odaklandim insallah faydasini görüyorum diye düşünüyorum sonrasinda cevremde herkese onericemSağlık bandı nedir
Haber et Cnm insallah çıkarSuan da yine yaptim beklicem basinda bakalim ne kadar zaman geçcek veya cikcak mi 2 saatir bisi yiyip icmedim
Bi araştırayımOne more isminde bircok rahatsizlik icin kullanılan gümüş iyonlu bir bant vucuda yapistiriliyor ben kadinsal olanindan almistim normalde adetlerim 2 3 ay gecer bazen 4 ay olur cogu zaman da ilacla söküldüm ama bunu 4. Taktigimda söküldüm adetim 2. ayi olmuştu ve baya baya icim temizlenircesine adet oldum simdi aylik olarak sayarsak adet günüm ayin 18i felan olmali eger gecikmeden tekrar adet olursam veya gebelik varsa sifayi bu banttan buldum diyebilirim cunku denemedigim sey kalmadi kürler vitaminler takviyeler hormon ilaclari klomen vs hepsini yaptik gebelik olmadi ve adetlerimde de düzelme olmadı tup bebek yoluna gidiyorduk ki bu banti arkadasimdan duyduk bizde dahil olduk hem üye oluyorsun kendin de uyeler bulursan kazanc sagliyorsun bulmasan bile ay da iki kisi uye yapip onlar da urun alirsa aktifligini devam ettirebiliyorsun ve seni uye eden kisiler de kazandikca sana kazandirmis oluyor yani sistem karisik ama bi o kadar güzel hem saglik hem kazanc katli misliyle dönüyor ben suanda para işini geçtim sadece faydasına odaklandim insallah faydasini görüyorum diye düşünüyorum sonrasinda cevremde herkese onericem
Canim testini tekrarla veya kan ver daha saglikli olur bende de çizgi cikti silik sekilde ama bekliyorum şuan adetim gecikince tekrar yapicam emin olamadim ne çizgisi olduğuna insallah hayirli olan nasip olurArkadaşlar merhabalar ,Kafam çok karışık .Size bir kaç sorum olacak . 17 şubat son adet tarihimin ilk günü. dün akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyor. Bugün hemen erken gebelik testi alıp (Awox marka verdi eczacı) tekrardan yaptım daha net bir çizgi bekliyordum ki ama maalesef hayal kırıklığına uğradım bir şey çıkmadı . test içini açınca 2.çizgi hafif belliydi ama kuruma çizgisiydi bence o . Bu arada daha önce 2 kere gebelik kaybı yaşadım . Kan pıhtılaşması çıktı. o yüzden eğer gebeliğim varsa bir an önce doktora gitmem gerekiyor ki iğneye başlayacağız. o yüzden peşpeşe günlerde testi yaptım . Birde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var kaç gündür. lütfen akıl verin
Hamilemisin canımm
Malesef degilimHamilemisin canım ?
Negatif canmSonuç nedr