Gebelik testi adete kaç gün kala yapmalı???:37:

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
kızlar bu ay elimizden geleni yapmaya çalıştık.13 ocak beklenen regl tarihim.
sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım???
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

cnm adetine 4 gün kala kan testinde anlaşılıyor fakat idrar testi için adetin geciktiği ilk günü bekle yani 13 ocak. ben ilk gecikitiği gün yaptım idrar testi ve çok şükür test pozitifti. inş sen de hamişsindir!

AĞZIN BAL YESİNN CANIMMM..Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin....İnşallah canımmm Rabbim hayırlısıyla bana da hamiş olmayı nasipeylesin
13 ocağı beklemek kaldı ama ben hiç hamiş gibi hissetmiyorum kendimi.Ama Rabbim iyisini bilir..

Allah gönlüne göre versin cnm! benim test yapmadan önceki belirtilerim şunlardı: çok sık wcye gitmem gerekiyordu, sürekli bişeyler yiyesim geliyordu, göğüslerim dolgunlaştı ve karnımın alt kısmı yani idrar torbasının olduğu yerde bi şişlik oluştu. tabi herkeste bu belirtiler olacak diye bişey yok. belki başka belirtiler olabilir sende ya da hiç bi belirti de olmayabilir.
kendini çok şartlandırma, umdunu kaybetme ve bol bol dua et cnm!

kızlarrr bu konu süper olmuş her yerde bunu tartışıyoruz ama hepimiz sanırım yanlış biliyoruz ben bugün doktoruma gittim doktorum uzman doktor iyi bir doktor ve bana tam anlamıyla dedi ki; adetinizin ilk gününden itibaren sayın kaç gün adet oluyorsanız diyelim ki 5 gün 5 gün sonra adet tarihiniz bitmiş ve siz adet olmamışsanız bitiş tarihinden 1 hafta sonra idrar testinde gebelik belli olur ve yine bitiş tarihinden 4 - 5 gün sonra kan testinde belli olur dedi. yani ocak ayının 1'i bat tarihiniz adet olmadınız 5 gün sürüyo adetleriniz ocak ayının 5'i oldu hala olmadınız ocak ayının 10'unda kan testi ile 12'sinde ise idrar testinde gebe olup olmadığınızı kesin anlamıyla öğrenirsiniz :)

kızlar bu ay elimizden geleni yapmaya çalıştık.13 ocak beklenen regl tarihim.
sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım???
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Hayatım şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrarda silik de olsa çıkar canım.. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu ;olmadım.. Yarın sabah idrar testi yapacağım ben de..:26:

slm cnm ya senin belirtiler adetten öncemi başlamıştı

arkadaşlar ben adetimden 2 gün önce dahiliyeye kan verdim ancak hamilelik testi için değil şimdi adetim gecikti eğer hamile olmuş olsaydım o testlerde çıkarmıydı?? yoksa hamilelik için ayrıyetten mi kan verip tahlil yaptırmam lazım?? acilen cvp bekliyorum.

hamilelik testi için kan vermediysen çıkmaz cnm. ben hastanede hamilelik testi istiyorum diye baktırdım. beta-hcg testi yapıyorlar.ayrı yaptırman lazım. bugün adetinin gecikmesinin ilk günüyse idrar testnden de çıkabilir cnm onu yapabilirsin:)

idrar testi yaptım şu evde yapılan hamilelik testinden bahsediyosun herhalde tatlım hatta saat sabahın dördünce çok sıkışmış bi haldeyken yaptım sabah yapılmalıymış diye ancak negatif çıktı ve adetim gecikeli 2-3 gün oldu kaverengi akıntı var ancak olmadım henüz inşallah olurum yaa. Allahım olmasını isteyenlere nasip etsin biz düşünmüyoruz çünkü. nolur dua et bana olayım diye hamilelerin duası kabul olurmuş. :)

Hayatım şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrarda silik de olsa çıkar canım.. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu ;olmadım.. Yarın sabah idrar testi yapacağım ben de..:26:

benim de bugün olmam lazımdı. lekelenme var ama adet yok. Bugün test de negatif çıktı. yarın yaptığımda eğer çıkacaksa hamilelik bir günde mi yükseliyor bu hcg ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…