- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
cnm adetine 4 gün kala kan testinde anlaşılıyor fakat idrar testi için adetin geciktiği ilk günü bekle yani 13 ocak. ben ilk gecikitiği gün yaptım idrar testi ve çok şükür test pozitifti. inş sen de hamişsindir!
kızlar bu ay elimizden geleni yapmaya çalıştık.13 ocak beklenen regl tarihim.
sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım???
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Allah gönlüne göre versin cnm! benim test yapmadan önceki belirtilerim şunlardı: çok sık wcye gitmem gerekiyordu, sürekli bişeyler yiyesim geliyordu, göğüslerim dolgunlaştı ve karnımın alt kısmı yani idrar torbasının olduğu yerde bi şişlik oluştu. tabi herkeste bu belirtiler olacak diye bişey yok. belki başka belirtiler olabilir sende ya da hiç bi belirti de olmayabilir.
kendini çok şartlandırma, umdunu kaybetme ve bol bol dua et cnm!
slm cnm ya senin belirtiler adetten öncemi başlamıştı
arkadaşlar ben adetimden 2 gün önce dahiliyeye kan verdim ancak hamilelik testi için değil şimdi adetim gecikti eğer hamile olmuş olsaydım o testlerde çıkarmıydı?? yoksa hamilelik için ayrıyetten mi kan verip tahlil yaptırmam lazım?? acilen cvp bekliyorum.
Hayatım şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrarda silik de olsa çıkar canım.. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu ;olmadım.. Yarın sabah idrar testi yapacağım ben de..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?