Ben şimdiden nasıl anlayabilirim peki ?18 gün öncesi test yapsanizda negatif cikicaktir daha çok erken test için
Daha yumurtlama donemıne bile girmemişssiniz hangi gebelıgı anlıcaksınız . Sürtünme yoluylamı yoksa ilişkiKızlar adet gecikmesinden önce yapılan gebelik testleri doğru sonuç verir mi ?
adet tarihime daha 18 gün var.
ilişkiden 2-3 gün sonra da regl oldum ama emin olamıyorum
EvetDaha yumurtlama donemıne bile girmemişssiniz hangi gebelıgı anlıcaksınız . Sürtünme yoluylamı yoksa ilişki
Bi bitmediniz . Hamıle kalmak okdr kolay degıl merak etme
abla ben 5 agustosta adetim bitti 21 inde doğurganlık dönemimdi fakat 18 inden bu yana denedim şu an adet belirtisi gibi belirtiler var ama vucut ısımda asırı sıcak basması bel de agrı kasıklarsa agrı var sol tarafta şimdi bende şüphelendim adetime 8 gün kala test yaptım ondan negetif mi çıktı acaba senin dediğin gibi yapsam kesin sonuç alabilir miyimŞimdi den anlayamazsınız adetten 1 yada 2 gün önce erken gebelik testi ile yada adetiniz geçince test yaparsınız
Erken gebelik testlerin adet ten 1 yada 2 gün önce bile yapsanız çıkar inşallah hamilesin dir cnm ama bu kadar stres yapma biraz rahat olabla ben 5 agustosta adetim bitti 21 inde doğurganlık dönemimdi fakat 18 inden bu yana denedim şu an adet belirtisi gibi belirtiler var ama vucut ısımda asırı sıcak basması bel de agrı kasıklarsa agrı var sol tarafta şimdi bende şüphelendim adetime 8 gün kala test yaptım ondan negetif mi çıktı acaba senin dediğin gibi yapsam kesin sonuç alabilir miyim
Evet biraz erken yapmışsınızben erken mi yaptım sence
Bekle çokta stres yapma stres çok etkiliyor çünküşu an hala beliriler devam ediyor çünkü ama bn kesin gecikmei bekleyeyim üzülüyorum çünkü
yumurtlama donemınden sonrakı 14 16 gun ıcınde adet olunuyor. yanı demem o kı daha yumurtlama donemıne anca tekabul eder bugun.. . ılıskıden sonra zaten adet olmussun olasılık yok denecek kadar az bı de surtunme bınde 1 lık olasılık var desek...hadı bı duzensızlık oldu ve hamıle kaldın dıyelım ılıskıden 12 gun sonra ıdrarda cıkar. surtunmekten hamıle kalmaktan korkuyosan lutfen arkadasın prezervatıf kullansın ^^ lutfen :)Ben şimdiden nasıl anlayabilirim peki ?
Merhaba ben 21 i T çizgisini koyu gördüm ertesi gün silikleşti 1 eylül bat bugün sabah test yaptım negatifti erkenmi yapmışım acabayumurtlama donemınden sonrakı 14 16 gun ıcınde adet olunuyor. yanı demem o kı daha yumurtlama donemıne anca tekabul eder bugun.. . ılıskıden sonra zaten adet olmussun olasılık yok denecek kadar az bı de surtunme bınde 1 lık olasılık var desek...hadı bı duzensızlık oldu ve hamıle kaldın dıyelım ılıskıden 12 gun sonra ıdrarda cıkar. surtunmekten hamıle kalmaktan korkuyosan lutfen arkadasın prezervatıf kullansın ^^ lutfen :)
22 sınde sılıklestıgıne gore catlama gunu demek yumurtlama olmus dollenme gerceklesse bıle 9. gunmus bugun. daha tabıkı erken :)) ınsallah rabbım gonlune gore versın hayırlısıyla . bence 2 gun sonra yapmalısın:) bata gore degerlendırme yumurtlaman gec olmus buay senın.Merhaba ben 21 i T çizgisini koyu gördüm ertesi gün silikleşti 1 eylül bat bugün sabah test yaptım negatifti erkenmi yapmışım acaba
Çok teşekkür ederim canım vallahi geçen ay rahim filmi çekildim bu ay 4 regl oldum normalde 5 gün sürer ama +3gün çamurlaşma oldu anca bitti geç oldu yumurtlamam da22 sınde sılıklestıgıne gore catlama gunu demek yumurtlama olmus dollenme gerceklesse bıle 9. gunmus bugun. daha tabıkı erken :)) ınsallah rabbım gonlune gore versın hayırlısıyla . bence 2 gun sonra yapmalısın:) bata gore degerlendırme yumurtlaman gec olmus buay senın.
Ne zaman yapayım testi?1 ay geçmiş üzerinden testi tekrar yapsaydınız fazla bekletmeyin dr gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?