Gebelik test

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
36
10
3
24
Kızlar 18 saat arayla yapılmış hamilelik testim bugün gecikmemin ikinci günü sizce artmıyor mu değerim ?

Eklentiler

• IMG_5600.webp
    IMG_5600.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5597.webp
    IMG_5597.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar 18 saat arayla yapılmış hamilelik testim bugün gecikmemin ikinci günü sizce artmıyor mu değerim ?
Hay maşallah resmen ben burdayım diyor annesi testlerin markası ne bende sabah yaptım benimde bu sekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20250420_083237.webp
    IMG_20250420_083237.webp
    136,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250420_083221.webp
    IMG_20250420_083221.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 19
Hay maşallah resmen ben burdayım diyor annesi testlerin markası ne bende sabah yaptım benimde bu sekilde çıktı
daha koyulaşması gerekmezmiydi onun için tedirgin oldum da markası Prodoctor
Senin gecikmenin kaçıncı günü veya bata kaç gün var

Geç döllenme vs olabilir teste göre var gözüküyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Ya inşallah sevinemiyorum ama benim test artı Med yalancı pozitif veriyormuş öyle diyorlar ama inşallah vardır ya çok umutlandim sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun peki

Ya inşallah sevinemiyorum ama benim test artı Med yalancı pozitif veriyormuş öyle diyorlar ama inşallah vardır ya çok umutlandim sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun peki
Canım yarın gitmeyi düşünüyorum gecikmenin üçüncü günü olmuş olacak bakalım sende başka marka da al istersen onunla dene bi artımed erken gebelik testini hiç kullanmadım kaset testlerine güven olmuyor onu bende duymuştum

Canım yarın gitmeyi düşünüyorum gecikmenin üçüncü günü olmuş olacak bakalım sende başka marka da al istersen onunla dene bi artımed erken gebelik testini hiç kullanmadım kaset testlerine güven olmuyor onu bende duymuştum
Bende yarın giderim sağlık ocagina ama dönüşte de başka marka alırım test ya eczanede 3 marka var al bı bebetime bide artı Med başka da yok işte kafam karıştı hangisini alsam bilemedim

Back
X