• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test

Meloo657

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
84
23
8
20
Kızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?

Eklentiler

• D912E7BC-8A64-4C0E-81B4-58802FF06B2E.jpeg
    D912E7BC-8A64-4C0E-81B4-58802FF06B2E.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 169
Kızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
Bende dün yaptım bugün regl olmam lazımdı olmadım erken gebelik testinde silik çıktı kan verdim bekliyorum seninki baya koyu maşallah

Canım merhabaa tebrık ederım yani o kadar pozitifki bence tadını cıkart bu anın ve regle bır gun var dıyorsun erken yumurtlaman olmus hcg degerın baya guzel cıkar kan ver hemen😍

benim çok çokkkk daha silikti ve buda erken test değil yani adetiniz baya geçmiş olmalı, benim ikinci çizgi çok silik olmasına ragmen 3-4 haftalık referans aralıgında cıktı kanda sizin haftanız yksek ihtimalle daha da fazla yoksa normal testte bu kadar cabuk ıkı cızgıde kıpkırmıız olmazdı yanı hgc hormonunuz baya yğksek demek buda %99 hamilesinizz tebrikler

benim çok çokkkk daha silikti ve buda erken test değil yani adetiniz baya geçmiş olmalı, benim ikinci çizgi çok silik olmasına ragmen 3-4 haftalık referans aralıgında cıktı kanda sizin haftanız yksek ihtimalle daha da fazla yoksa normal testte bu kadar cabuk ıkı cızgıde kıpkırmıız olmazdı yanı hgc hormonunuz baya yğksek demek buda %99 hamilesinizz tebrikler
Normal döngüm aslında yarın gününüde saydım ilk silik çizgi çıkıyor sonra kırmızılaşıyor o yüzden test yanlış olabilir mi diye düşünüyorum 😔

Canım merhabaa tebrık ederım yani o kadar pozitifki bence tadını cıkart bu anın ve regle bır gun var dıyorsun erken yumurtlaman olmus hcg degerın baya guzel cıkar kan ver hemen😍
İnşallah yarın kan vermeye gidicem regliden önce bu kadar belirgin çıkması şaşırtmıyor değil

Back