Gebelik test sonucuma bakarmısınız ?

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma dışarı oldu. Adetim 4 gün geciktiği için şüphelenip test yaptım. Sonuç negatif dimi. Kontrol noktasının üstünde çıkan çapraz silik bir çizgi var sanki o kafamı karıştırdı nedir o sizce ? Lütfen yardımcı olun :KK43:

Eklentiler

• 309B121E-3A50-4A9C-97EE-E590BAAB0A63.jpeg
    309B121E-3A50-4A9C-97EE-E590BAAB0A63.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 1.119
Testi yaptıktan hemen sonra fotoğraf çekmiş ya da fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Kontrol çizgisindeki düzensizlik ondan olabilir. Kesinlikle negatif.

Testi yaptıktan hemen sonra fotoğraf çekmiş ya da fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Kontrol çizgisindeki düzensizlik ondan olabilir. Kesinlikle negatif.

Bu çektiğim ilk çektiğim resimden sonra yaklaşık 6-7 dk geçtikten sonra çektiğim resim. Numuneyi yapamadım direk yaptım ondan fazla olmuş olabilir evet.. teşekkürler içim rahatladı :)

Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma dışarı oldu. Adetim 4 gün geciktiği için şüphelenip test yaptım. Sonuç negatif dimi. Kontrol noktasının üstünde çıkan çapraz silik bir çizgi var sanki o kafamı karıştırdı nedir o sizce ? Lütfen yardımcı olun :KK43:

sürtünme yolu ile nasıl hamile kalacaksınız, açıklar mısınız?

nişanlanıyorsunuz ama cinsel hayat hakkında bilginiz sıfır. bu kadar cahillik olmaz ya. elinizin altında internet var bi araştırın.

sürtünme yolu ile nasıl hamile kalacaksınız, açıklar mısınız?

nişanlanıyorsunuz ama cinsel hayat hakkında bilginiz sıfır. bu kadar cahillik olmaz ya. elinizin altında internet var bi araştırın.

Boşalma olduğu için ve adetim geciktiği için şüphelendim normalde düzenlidir napıyım

Bu çektiğim ilk çektiğim resimden sonra yaklaşık 6-7 dk geçtikten sonra çektiğim resim. Numuneyi yapamadım direk yaptım ondan fazla olmuş olabilir evet.. teşekkürler içim rahatladı :)
Ben de direkt üzerine yaptığımda bozulmuştu bir kere :KK48: oradan tahmin ettim. İçinizin rahat etmesi için bekleyin 1 hafta gecikirseniz sabah ilk tuvaletinizle yapın testi. Plastik bardak kullanabilirsiniz bu paketlerde damlalığı oluyor zaten, 3-5 damla yeterli olur. 1 haftadan fazla gecikirseniz doktora görünün başka bir sorun da olabilir hormonal, kist vs. Erkenden öğrenmiş olursunuz. Büyük bir ihtimalle stres yaptıysanız o yüzden gecikmişsinizdir. Geçmiş olsun.

Canım sanırım gizli yaptın o yüzden direk üstüne yapmışsın
Anlıyorum
Bir küçük kapağa yap
Yokmu krem cart curt kapak falan
Oradan al Damlat
Ama negatif
Adet olamıyorsan
Bir kaşık çörek otu bir kaşık bal ye
Adetin gelir
Birdaha daha dikkatli sevişin

Canım sanırım gizli yaptın o yüzden direk üstüne yapmışsın
Anlıyorum
Bir küçük kapağa yap
Yokmu krem cart curt kapak falan
Oradan al Damlat
Ama negatif
Adet olamıyorsan
Bir kaşık çörek otu bir kaşık bal ye
Adetin gelir
Birdaha daha dikkatli sevişin

Evet gizli yaptım da numuneyle yapamadım yani... kapak olayı iyiymiş :KK36: aklımda...

Var olan gebeligimi farkli markalardaki erken sonuc veren iki gebelik testi de negatif gösterdiği icin kan testi harici guvenmiyorum ben artik. Siz de ihmal etmeyin bence.

Günümüzde gebelik çok çok çok zor oluyor.
Kafana takma.
Ayrıca t nin altında çizgi çıkarsa hamilelik vardır. Test yaptınız ilk beş dakka içinde çıkarsa çizgi pozitiftir.
Sizde çıkmamis negatif.
Test yapıldıktan bı saat sonra iki saat sonra çıkan çizgi hiç bı anlam ifade etmez. İlk beş dakka içinde çıkarsa pozitif.

X