S sguns Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 5 3 1 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #1 Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde. Eklentiler IMG_9479.jpeg 221,7 KB · Görüntüleme: 43
Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde.
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 541 1 165 18 27 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #2 sguns .!.: Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben silik pembe çizgi görüyorum . Son adet tarihiniz neydi belki geç döllenmedir
sguns .!.: Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben silik pembe çizgi görüyorum . Son adet tarihiniz neydi belki geç döllenmedir
S sguns Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 5 3 1 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #3 aycnnderin .!.: Hayırlı olsun ben silik pembe çizgi görüyorum . Son adet tarihiniz neydi belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 9 Aralık
aycnnderin .!.: Hayırlı olsun ben silik pembe çizgi görüyorum . Son adet tarihiniz neydi belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 9 Aralık
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 541 1 165 18 27 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #4 sguns .!.: Teşekkürler. 9 Aralık Genişletmek için tıkla... Bence yakın tarihte acilde bir beta baktırın ya da gün gün test yaparak koyulaşma olduğunu teyit ettikten sonra yapabilirsiniz
sguns .!.: Teşekkürler. 9 Aralık Genişletmek için tıkla... Bence yakın tarihte acilde bir beta baktırın ya da gün gün test yaparak koyulaşma olduğunu teyit ettikten sonra yapabilirsiniz
S sguns Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 5 3 1 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #5 aycnnderin .!.: Bence yakın tarihte acilde bir beta baktırın ya da gün gün test yaparak koyulaşma olduğunu teyit ettikten sonra yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
aycnnderin .!.: Bence yakın tarihte acilde bir beta baktırın ya da gün gün test yaparak koyulaşma olduğunu teyit ettikten sonra yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 322 162 18 38 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #6 sguns .!.: Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde. Genişletmek için tıkla... Bulanık değil gayet de net çıkmış. Hayırlı olsun
sguns .!.: Normalde regl dönemim düzenli periyod dönemlerinde 8 gün gecikti bugün test yaptım ikinci çizgi bulanık şekilde. Genişletmek için tıkla... Bulanık değil gayet de net çıkmış. Hayırlı olsun
S sguns Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 5 3 1 14 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sguns #7 sguns .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Negatif çıktı