• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım ama kan testi ve gebelik testleri negatif :(

canım seni umutlandırmak istemem ama benin bi arkadaşım en son 18 ocakta adet gördü şubatta görmedi 10 gün falan gecikti idrar testi yaptı negatif çıktı doktora gitti kan testi yaptırdı oda negatif çıktı doktor ultrasonla baktı bişey gözükmedi ve doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandı gene adet olamadı en son 21 martta yine bi idarar testi yapayım 2 ay oldu dedi bi yaptı çift çizgi hemen doktora gitti ve 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani adet görmesi gereken tarihte hamile kalmış geç döllenme olmuş yani sende umudunu kaybetme biraz daha bekle olmazsan tekrar gidersin doktora
Meraba benimde 10 gün gecikti idrar negatif kanda 2.9 negatif ve halen hasta olmadim

Benimde bugün 13. Gün oldu hala gelmedi idrar testleri negatif kana baktırmadım henüz hayırlısu

Mrb kızlar 4 aydır çocuk sahibi olmak için tedavi oluyorum geçen ay rahim filmi çektirdim radyasyon aldığım için Dr korun dedi ama maalesef çok dikkat etmedik. Normalde 21inde adet olmam lazımdı olmadım dr tarlusal verdi kullandım bi hafta oldu ilaç biteli ama hala gelen giden yok çok stres oldum ya bi olsa ilaç tedavisine yeniden başlayacağım ne yapmam gerekiyor moralim çok bozuk

Benimde adetim gecikti. Bi 9-10gun kadar. Pazartesi doktora gidicem. Ama idrar testi negatif. Bizim ilk ayki denememizdi. Goguslerimbazen az bazen cok aciyor.nedir bu bilemedim. Olsa idrarda cikmaz mi kizlar ya

Merhaba Ben de bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı adetime3 gün var acaba yalnış olabilir mi test

Back