Kızlar hepimiz bebek istiyoruz. Bunun içinde doğru yerde doğru doktora tedavi olmak ve tedaviye başlamak çok önemli. Bir buçuk yıldır yemediğim hormon iğneleri kalmadı, aşılama bile oldum. 5 gün önce eşime de bakalım diyip ürolojiye gönderdiler ve eşimde sperm sorunu tespit edildi tabi varikosel teşhisi konuldu. Bir buçuk yıldır boşuna çabaladım. Ne olursa en başında bu tedavilerde erkeği de ürolojiye yönlendirmeleri gerekti. Yani yanlış ve baştan savma tedaviler dönüyor. Eşim varikosel ameliyatı olacak ve 6 ay kadar bekleyeceğiz tamamen iyileşmesi için. Sonrasında yeniden gebelik için tedavi süreci başlatacağız. Allah rızası İçin işinde iyi olan vicdan ve merhamet sahibi doktor önerilerinizi bekliyorum. Kendim için değil sadece diğer anne adayları da bu önerilerilnizden yararlansın istiyorum. Benim gibi boşa zaman kaybı yaşayıp bütün emekler çöp olmasın
hem özele gittik bir ton para döktük hem devlete gittik kimse de demedi eşinizi ürolog görsün e bizde anlamıyoruz doğal olarak bilemedik. Yine en son devlette bir doktor ürolog dedi de bu sorunu keşfettik. Özel hastanelerin çoğu para odaklı. Devlet te çok kalabalık maalesef, çok ilgilenemiyorlar geç ilerliyor. Tedavisinden memnun kaldığınız doktor önerilerinizi bekliyorum