Gebelik tedavi süreci klomen catlatma ignesi tarlusal hsg kist

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
578
Puanlar
103
Merabalar aranizda yeniyim hikayem şöyle
24 yasindayim bekarken pcos tedavisi gordum evlendikten sonra adetlerim duzene girmisti ancak korunmayi biraktiktan sonra tekrar aksamaya basladi 8 ay dogal yoldan hamile kalmayi denedim bu surecte sogan ve incir havuc kuru uyguladim sonra doktor kontorlnde tedaviye basladim 3 ay klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yapildi hepsi olumsuz sonuclandi 1 ay ara verdikten sonra hsg cekindim ve temiz cikti ancak adet olmadim ve tarlusal kullandim suan adetin 4.gunundeyim dun doktor gittigimde buyuk bir kistimin old. Ve bu ay takip yapamayacagini soyledi beklemek gercekten zor geliyor 2 yil olacak evleneli benimle görüşlerini paylasabilecek olan arladaslarin yorumlarini bekliyorum :) herkese selamlar

Slm bende aynı durumdayım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum hsg yi klomenden önce çekilmiştim klomenle 2 yumurtam oluşmuş biri daha büyük dün iğnemi oldum ama kist oluşma olayı kafama takılıyor çoğu kişide kist oluşmuş bende korkuyorum senin ilk klomen tedavinmiydi kist oluştu

Hayir 3 kez klomen kullandim hepsinde guzel gelisti 22 23 mm olunca catlatma ignesi vuruldu hic kiste dönüşmedi sonra ara verdim hsg cekindim adetim gecikti sokturucu aldim takibe baslamak icin gittigimde ilaci kullanmadan kist oldugunu ogrendim

Kist için herhangi birşey kullanacakmısın peki yoksa kendiliğinden kayboluyormuymuş 3 denemede de tutmadı yani

Kist için herhangi birşey kullanacakmısın peki yoksa kendiliğinden kayboluyormuymuş 3 denemede de tutmadı yani
Yok ilaç falan vermedi kendiligiden gider dedi adetim bitince soğan kürü yapip tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum evet malesef tutmadi esimde de problem yok ama nasip olmadi

Yok ilaç falan vermedi kendiligiden gider dedi adetim bitince soğan kürü yapip tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum evet malesef tutmadi esimde de problem yok ama nasip olmadi
Soğan kürünü bende çok duydum ama uygulamadım bu ay klomen ve çatlatmayla denicem olmazsa oluruna bırakmayı düşünüyorum çünkü takıldıkça daha çok strese giriyorum 2 yıl oldu benimde ama 4 yıllık evliyim hayırlısı bakalım inşallah Allah bizlere de nasip eder bu duyguyu yaşamayı

Soğan kurunu annem ve kizkardeslerim surekli yaparlar miyom kist ve akinti icin cok iyi gelio bazen adet olmadigim zamanlarda bende yaptim faydasini gördüm ama sadece sokturucu ve iltihap atici ozelligininden yararlandim gebe kalmama faydasi olmadi ins olumlu sonuc alirsin gunler gectikte insan daha cok stres yapiyor ne kadar kafama takmicam desemde icten ice düşünüyorum benimde psikolojim cok etkileniyor bu durumdan

Aynen nekadar düşünmemeye çalışsamda takmamak mümkün değil birde etraftan falan soruyorlar falan daha çok sinirim bozuluyor

Aynen nekadar düşünmemeye çalışsamda takmamak mümkün değil birde etraftan falan soruyorlar falan daha çok sinirim bozuluyor
Etraftakilerin sormasi bi yana akrabalardan gelen doğum haberleri sokağa cikinca gördüğüm hamis kadinlardan bile etkilenir oldum birde durumumu ailede kimse bilmiyor annem disinda herkesin lafiyla ugrasmamak icin henüz istemiyoruz evliligimizin tadini cikarmak istiyoruz demeyi seçtim psikolojik tek destekcim kendimim

Bende yakın zamana kadar saklıyordum annem bile bilmiyordu ama artık söylüyorum yakınlarıma en azından takılmıyorlar artık devamlı sormalarından sıkılmıştım annemde hep sıkıştırıyordu ama anlayamıyordum sonunda anlattım rahatladım şimdi oda daha çok destek oluyor gerçekten çok kötü bir psikoloji bütün yakın arkadaşlarımın bebekleri oldu aslında bu kadar takılmamamız Laz'ım streste etkiliyor herkes öyle söylüyor sonuçta çok şükür büyük bi sorun yok inşallah zamanı gelince olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…