canım bende kontrollerimi özel bir hastahanede yaptırıyorum evet 12 tl ücret ödüyorum tahlil falan yapılacak olursa ekstra ücret ödüyorum 20-25 lira gibi
merhaba arkadaşlar 5 haftalık gebeyim, aylık kontrollerimi özel hastanede yaptırmak istiyorum. Biraz önce muayene ücretleri hakkında araştırma yaparken bir kaç sitede özel hastanelerde 9 ay süresi boyunca 12tl katkı payının dışında her hangi bir ücret alınmayacağı yazıyordu. Bu haber doğru mudur, bilgisi olan lütfen paylaşsın. Teşekkürler...
Canım bende özel hastaneye gidiyorum. 12 tl devletin bizden aldığı para. eğer özel hastane 12 tlden fazla alıyorsa kendisinide oradan para kazanıyor demektir. ekstra bir ücret gibi düşünebilirsin. Benim gittiğim hastanede muayeneden fark ucretı alınmıyor eğer sgklıysan. sadece 12 tl ücret alınıyor o da devletin bizden aldığı para. Sanırım yeterince açıklayıcı oldum
demek ki çoğu kimsenin bu yasadan haberi yok, çünkü 12 tl başka ücret ödemeyin eğer isterlerse de önce fatura isteyin sonra ücreti ödeyin ve o aldığınız faturayı da gerekli yerlere götürüp şikayette bulunabilirsiniz diye duydum ve okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?