Gebelik şüphesi

Erbyzg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
101
37
18
30
Merhaba kızlar , tam adet olmam gerekirken sadece 4günür silinirken pembe sulu bi akıntı okuyo ve pede bi kaç damla oluyo o yüzden bu gün kan testi yaptırdım değerim 3,57 çıktı ama doktor bşey demedi net konuşmak istemiyorum dedi rahim duvarında kalınlaşma da oluşmuş dedi 1 hafta snra bdaha test için çağırdı .
Böyle bşey başına gelen var mı acaba ???

adet gününü geçtin mi canım, eğer geçtiysen değerin düşük ama daha regline varsa yükselebilir neden yükselmesin ki.

Merhaba arkadaşla haziran 15 düşük yaptım.içerde kalan parçaları kürtajla alındı.düşükten 2 ay sonra korunmayı bıraktık. 3 aydır deniyoruz fakat adet oluyorum.adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum.ama düşükten sonra hep 2 gün erken olmaya başladım.fakat bu ay çok emindim gebe kaldığıma..çünkü bütün belirtileri yaşıyorum.özdllikle göğüslerim ağrıyor.adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı .ertesi gün kahverengi lekeyle adet oldum.fakat 2 gün sürdü ama çok yoğun değildi ama besbelli kırmızıydı.şuan bişey yok arada leke oluyor ama hala belirtilerim devam ediyor
Kızlar bu nedemek oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…