Hayır olmadı sadece reglim daha az oluyor gibi geldi ve 10 gündür karnımın ağrımasından şüphelendimBöyle düşünüyor san condom yırtık demekki yada içine boşalma olmuş
Gebelik yok kardeş normaldir mevsim geçişlerinde
Canım kendin diyorsun korunduk diye. Ben de üniversite okurken evlendim ve 1 sene korunduk hiç birşey de olmadı. Zaten hamile kalmak okadar kolay değil bunun şartları vs. Var. Psikolojik olarak öyle hissetmissindır. Test negatif çıktı diyosun hem. İçin rahat etmiyorsa bir test daha yapDün yazmıştım arkadaşlar nerdeyse herkes hamile değilsin falan dedi ama bugün adetin 7.günüydü iki tane günlğk ped değişirddim kahverengi olarak geliyor bu adetin son günleri normal ama 3 gündür sanki çok yoğun oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum test dün negatif çıktı ama içim rahat değil ve 10-15 gündür kasık ağrım var üstüne görmeyle yada enfeksiyonla bi alakası daha önce başına uzun süren karın kasık ağrısı gelen var mı
Yapacağım birkaç güne bugün reglm bitti ama sağ göğüs ucum acımaya başladı ve kasık ağrılarım geçmiyorCanım kendin diyorsun korunduk diye. Ben de üniversite okurken evlendim ve 1 sene korunduk hiç birşey de olmadı. Zaten hamile kalmak okadar kolay değil bunun şartları vs. Var. Psikolojik olarak öyle hissetmissindır. Test negatif çıktı diyosun hem. İçin rahat etmiyorsa bir test daha yap
Arkadaşım sana burada bir çok insan olamayacağını söylemiş adetinin 8. Gününde kahverengine dönmesi normal yeni mi adet oluyorsun anlamadım ki. Korunduk diyorsun 25 gün geçti diyorsun test negatif diyorsun eee hala nasıl hamile oldugunu düşünüyorsun gerçekten artık dalga geçtiğinizi düşünüyorumMerhaba kızlar bugün adetimin 8.günüydü ve çok hafif kahverengi 3-4 damla gördüm bugün ama kasık ağrılarım hala geçmedi 2 gün önce ki test negatifti son ilişkimin üstünden 25 gün geçti zaten hep korunduk ama ben şüpheleniyorum nedense sizce tekrar testi ne zaman yapmalıyım
Zaten bunları düşündüğüm için boşuna kan testi yaptırmaya gitmedim ama 15 gündür kasıklarımın ağrısı geçmedi hafifliyor ama geçmiyor dalga geçtiğim falan yokArkadaşım sana burada bir çok insan olamayacağını söylemiş adetinin 8. Gününde kahverengine dönmesi normal yeni mi adet oluyorsun anlamadım ki. Korunduk diyorsun 25 gün geçti diyorsun test negatif diyorsun eee hala nasıl hamile oldugunu düşünüyorsun gerçekten artık dalga geçtiğinizi düşünüyorum
Üşütmüş olabilirsiniz biz kadınların en büyük şikayetidir karın agrısı bence siz hamilelik şüphesi yerine gidip bir kadın dogumcuyla konuşsanız ve karın ağrınızın nedenini öğrenseniz daha iyi olurZaten bunları düşündüğüm için boşuna kan testi yaptırmaya gitmedim ama 15 gündür kasıklarımın ağrısı geçmedi hafifliyor ama geçmiyor dalga geçtiğim falan yok
Üşütmüş olabilirsiniz biz kadınların en büyük şikayetidir karın agrısı bence siz hamilelik şüphesi yerine gidip bir kadın dogumcuyla konuşsanız ve karın ağrınızın nedenini öğrenseniz daha iyi olur
Çok teşekkürler çok haklısınız aslında pazartesi gideceğim bi kistim yok geçen hafta kadın doğumda ultrasona girmiştim apandist yada başka bi hastalık olabilir diye düşünüyorum 2 idrar testimde negatif çıktı çünkü yinede çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)Tamamen aynı fikirdeyim. Bir kaç mesajına yardımcı oldum ama girdiğim her başlıkta arkadaşın yersiz şüphesini okuyorum. Hayır mantıklı da değil ki sordukları desem kızcağızın cidden durumu ilginç. Kondom var, yine bile dışa boşalma var, adet var ama sırf kasık ağrısından hamile miyim diye şüphelenir mi insan. Kasık ağrısı sadece hamilelikte olmazsa olmaz bir belirtiymiş gibi. Kist olabilir üşütme olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir saymakla bitmez kasık ağrısı sebeplerini.
Burada bu kadar hamile kalmaya çalışan kadın var; rahatlayın hamile değilsiniz. O kadar basit olsaydı keşke.
Direk bir doktora gidin lütfen. Hamile olmadığınız kesin de; Umarım ciddi bir şey de değildir.
Yaaa gercekten cok ilginçsiniz ne demeliyim bilemedim birde ultrasona girmişsiniz gecen hafta gercekten artık tuhaflaşmaya başladı. Belki görünmeyen bir bebeğiniz vardır tövvbeee gercekten hamile kalmaya çalışan insanların vaktini boşa çalmayın. Bence siz bir an önce doktora gidin ve burda anlattıklarınızı onada anlatın allah sağlık verain ne diyim!!!!!!Çok teşekkürler çok haklısınız aslında pazartesi gideceğim bi kistim yok geçen hafta kadın doğumda ultrasona girmiştim apandist yada başka bi hastalık olabilir diye düşünüyorum 2 idrar testimde negatif çıktı çünkü yinede çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)
Son ilişkimin üstünden 27 gün geçti geçen hafta ultrasona girdiğimde 20 gün olmuştu bebek olsa ultrasonda nasıl görünecekti acaba?? Ve ağrı regl olduğum zaman başlayıp reglm bitince bittiği için üstüne görme olabileceğinden şüphelendim ayrıca hastaneye gideceğimde zatenÜşütmüş olabilirsiniz biz kadınların en büyük şikayetidir karın agrısı bence siz hamilelik şüphesi yerine gidip bir kadın dogumcuyla konuşsanız ve karın ağrınızın nedenini öğrenseniz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?