Tekrardan merhaba kızlar ben üstte sorunu anlatmıştım 4 defa adet olduğumu söylemiştim bu gün veya dün 5. Adetimi olmam gerekiyordu ama adetim gecikti yarpuz çayı da soğan kürüde yaptım yarpuzu tam 5 gün içtim soğan kürünü de bu gün aç karna içtim adetim gecikti neden olabilir bir hep bu kadar düzeni sarsabilir mi ya her ay düzenli olurdum takvim olmak üzeresin dediği an oluyordum bu defa olmadım ara ara sancı geliyor ve gidiyor ama ne giden var ne gelen çok az akıntı oluyor oda kokulu ne yapacağımı bilemiyorum kızlar ne olursunuz yardım edin ağırlaştım ve kilo da verdim ilkin şuursuzca tam 10 kg aldım diyete girdim yarpuzla 5 günde 4 kg verdim ama adetimi olmadım.
bilgisi olan yazabilir mi lütfen artık test almıyorum yapamıyorum da ki gebe değilim eminim çünkü belirtmişim 42 46 60 gün sonra test yaptım diye sadece 60 gün sonra yaptığım ikinci idrarlaydı oda 8. Haftada her gebelik görünür diye önemsemedim. İlk yaptığım 42 gün sonra olan erken gebelik testiydi ve benim o zaman 2. Adetim bitmişti 3. Adetime 5 gün vardı. Ardından tekrar olmuştum en son ki testten sonra yine adet olmuştum o testi de adetten 2 gün sonra yapmıştım