Gebelik şüphesi yardım!

kmblrrrr1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
230
76
Merhaba umarım anlayışla karşılarsınız ben erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadım, ilişkiden 46 saat sonra ella hap içtim. Ve 2 gün sonra normal adetime 2 gün kala adet oldum. İlişkiden 6 hafta sonra comfort erken gebelik testi yaptım negatif 7. Hafta al bi yaptım negatif 8. Hafta bebe time test yaptım oda negatif ve ilişkiden sonra 4 defa adet oldum ilk adet 6 gün sürdü 2. 4 gün 3. 6 gün 4. 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi ve ben 2 defa aşı oldum korona aşısı halen korkuyorum ayrıca da tek yumurtalıyım. :/ biri öğrenirse öldürürler beni kan veremiyorum.

Eklentiler

• ADBE5292-33B2-403F-B6CB-BC99937E1743.jpeg
    ADBE5292-33B2-403F-B6CB-BC99937E1743.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 387
Son düzenleme:
Hayırlı geceler öncelikle Çok teşekkür ederim ama midem bulanıyor sizce psikolojik olabilir mi?
Elbette psikolojik. Emin ol ilişkiden 15 gün sonra bu teste çıkar. Ben gebe kalabilmek için çok uğraştım milyon tane test yapmışımdır. Bir ton tedaviler gördüm. Bu konularda çok fazla detaya hakim olmak zorunda kaldım.

Çok teşekkür ederim Merve hanım umarım Allah sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin. Beni anlamışsınızdır az çok insan korkuyor hele ki toplum baskısı varsa çok daha fazla korkar ki tek yumurtalı olmak hormon bozukluğu olması ayrı felaket bir hap içtim hayatım karardı resmen kanamam bile azaldı artık adetin ilk günü üstüne görme gibi affedersiniz bir ped dolusu pembe kanama sonra kahve akıntı olur 2-3. Günler kırmızı kan ile ped parlatayacak hale gelir 5 gün içinde 18-20 adet ped değiştirdim ama korkuyor insan. :/ tecrübeli birinden yardım almak beni rahatlattı dilerim allahtan her şey gönlünüzce olur hayırlı uğurlu olur inşallah. ❤️

Çok teşekkür ederim Merve hanım umarım Allah sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin. Beni anlamışsınızdır az çok insan korkuyor hele ki toplum baskısı varsa çok daha fazla korkar ki tek yumurtalı olmak hormon bozukluğu olması ayrı felaket bir hap içtim hayatım karardı resmen kanamam bile azaldı artık adetin ilk günü üstüne görme gibi affedersiniz bir ped dolusu pembe kanama sonra kahve akıntı olur 2-3. Günler kırmızı kan ile ped parlatayacak hale gelir 5 gün içinde 18-20 adet ped değiştirdim ama korkuyor insan. :/ tecrübeli birinden yardım almak beni rahatlattı dilerim allahtan her şey gönlünüzce olur hayırlı uğurlu olur inşallah. ❤️
Rica ederim. O hap çok sapıtıyormuş regl düzenini. Umarım senin de gönluüne göre olur her şey. Iyi geceler. 🍀

Merhaba umarım anlayışla karşılarsınız ben erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadım, ilişkiden 46 saat sonra ella hap içtim. Ve 2 gün sonra normal adetime 2 gün kala adet oldum. İlişkiden 6 hafta sonra comfort erken gebelik testi yaptım negatif 7. Hafta al bi yaptım negatif 8. Hafta bebe time test yaptım oda negatif ve ilişkiden sonra 4 defa adet oldum ilk adet 6 gün sürdü 2. 4 gün 3. 6 gün 4. 6 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi ve ben 2 defa aşı oldum korona aşısı halen korkuyorum ayrıca da tek yumurtalıyım. :/ biri öğrenirse öldürürler beni kan veremiyorum.
3A719FD5-DF7F-45E7-A247-A55C2C127CEB.jpeg

8. Haftadaki testimi ışık vurmuş bir de böyle bakın .

Eklentiler

• 243D4F7E-7802-4C55-9C40-B9C5FB090D24.jpeg
    243D4F7E-7802-4C55-9C40-B9C5FB090D24.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 287
  • 681D798B-F233-4400-A5A5-060CBE7143E1.jpeg
    681D798B-F233-4400-A5A5-060CBE7143E1.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 356
Kesinlikle değilsiniz. İçiniz rahat olsun. Ama benden size tavsiye full yöntem korunun. Gebe kalma ihtimalinizde bile bu kadar korkuyorsunuz ki, sağlıksız gebelik yaşasanız çok daha kötü etkilenirsiniz. Ben hep demişimdir. Ben evliyim bu arada. Gebelik düşünüyoruz. Dış gebelik yaşadım. Aşırı yıpratıcı süreç. Etrafımda hamile olup gizlemek durumunda kalanlar oldu. İyiki dış gebelik vs gibi ciddi sorunlar yaşamamışlar. Çünkü o noktada saklanacak bir şey kalmıyor. Hayati riskler söz konusu olduğu için. Bence bu dediklerimi düşünüp daha dikkatli olun

Kesinlikle değilsiniz. İçiniz rahat olsun. Ama benden size tavsiye full yöntem korunun. Gebe kalma ihtimalinizde bile bu kadar korkuyorsunuz ki, sağlıksız gebelik yaşasanız çok daha kötü etkilenirsiniz. Ben hep demişimdir. Ben evliyim bu arada. Gebelik düşünüyoruz. Dış gebelik yaşadım. Aşırı yıpratıcı süreç. Etrafımda hamile olup gizlemek durumunda kalanlar oldu. İyiki dış gebelik vs gibi ciddi sorunlar yaşamamışlar. Çünkü o noktada saklanacak bir şey kalmıyor. Hayati riskler söz konusu olduğu için. Bence bu dediklerimi düşünüp daha dikkatli olun
İnanın ben evleninceye kadar artık erkeklerle göz göze gelmeyi bile düşünmüyorum zaten dış gebelik korkusu da kötüydü bunu atlatayım gerçekten korunmayı geçtim dediğim gibi erkeklerle göz göze bile gelmeyeceğim çok teşekkür ederim melek hanım. Dilerim allahtan çok sağlıklı gebelik geçirir hayırlı sağlıklı evlatlar doğurursunuz inşallah. Her şey gönlünüzce olsun.

İnanın ben evleninceye kadar artık erkeklerle göz göze gelmeyi bile düşünmüyorum zaten dış gebelik korkusu da kötüydü bunu atlatayım gerçekten korunmayı geçtim dediğim gibi erkeklerle göz göze bile gelmeyeceğim çok teşekkür ederim melek hanım. Dilerim allahtan çok sağlıklı gebelik geçirir hayırlı sağlıklı evlatlar doğurursunuz inşallah. Her şey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim saolun. Rabbim de size vaktinde hayırlı güzel bir gebelik nasip etsin

Çok teşekkür ederim saolun. Rabbim de size vaktinde hayırlı güzel bir gebelik nasip etsin
Şey merak ettim bu arada dış gebelikte beta hcg hormonu yükseliyor mu?

Evet ama dengesiz bir şekilde. Normalde iki günde bir bir öncekinin iki katı olması gerekirken çok fazla artış ya da düşüş. Benim bir ölçümde 700 iken sonrakinde 3500 olmuştu
Çok üzüldüm gerçekten Allah şifalar versin size . En kısa zamanda anne olmanız dileğiyle. Stres yapmayın sadece. ❤️

Merhaba umarım anlayışla karşılarsınız ben erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadım, ilişkiden 46 saat sonra ella hap içtim. Ve 2 gün sonra normal adetime 2 gün kala adet oldum. İlişkiden 6 hafta sonra comfort erken gebelik testi yaptım negatif 7. Hafta al bi yaptım negatif 8. Hafta bebe time test yaptım oda negatif ve ilişkiden sonra 4 defa adet oldum ilk adet 6 gün sürdü 2. 4 gün 3. 6 gün 4. 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi ve ben 2 defa aşı oldum korona aşısı halen korkuyorum ayrıca da tek yumurtalıyım. :/ biri öğrenirse öldürürler beni kan veremiyorum.
Selamlar öncelikle daha dikkatli beraberlik için dikkat etmenizi tavsiye ederim. Net bir bilgi vereyim tıbben adet olduğunda hamile olma ihtimalin sıfır

Ertesi gün hapı adeti çok çok etkiliyor korkmayın bir kez bende içtim okadar geç adet oldum ki hamileyim diye korktum psikolojim bozuldu 3 ay adetim düzene girmemişti alt üst ediyor ertesi gün hapları

Ertesi gün hapı adeti çok çok etkiliyor korkmayın bir kez bende içtim okadar geç adet oldum ki hamileyim diye korktum psikolojim bozuldu 3 ay adetim düzene girmemişti alt üst ediyor ertesi gün hapları
Sizin de alt karnınızda hareketlilik gibi bir şey var mıydı bir de mide bulantısı arada mide yanması baş ağrısı felan benim nerdeyse 2 aydır var işte 8 gün sonra 5. Adetimi görecem ama bu belirtiler beni yedi bitirdi :/ yani herkes söyledi Dr bile söyledi gebelik varsa muhakkak 2 hafta da görünür bu testlerde ama ne bu ya valla öldüm bi az kanama bi çok kanama bi kahverengi kanama bi pembe gerçekten çok zor

Kızlar resmen karnımda hareketlilik var. Gebelik olsaydı eğer 13. Haftada tekme felan veya hissedilmesi mümkün mü ya?

Hamile kalmanız imkansız. Defalarca regl olmuşsunuz, testler negatif. Obsesyon olmuş geçer…

X