Marka onaydan gecmediAynen o işini rahat görür
Canım vallahi bu 4.gebeliğim hepsini de predictor 6 gün önce ile öğrendimAaa öyle mi internetten siparis vermem lazm o zaman yani kesij yapma mı diyosun tecrübelisin galiba
Oyle mi tmm o zaman ondan alaym canım❤Canım vallahi bu 4.gebeliğim hepsini de predictor 6 gün önce ile öğrendimfamily comfort mirachle sonra laboquick erken gebelik testleri bunlar çok yanıltıyor ama dediğimi al direkt sonucu öğrenirsin 5 beklenen adet gününe 5 gün kala yapabilirsin rahatlıkla doğruyu gösterir ♥♥
Canım hamileliğin ilk 3 haftasında alkol alırsan bebeğinin engelli olma olasılığı çok yüksek. 1 kadeh için bebeğinin tüm hayatını riske atmaya değmezKızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Yaaa gercekten miCanım hamileliğin ilk 3 haftasında alkol alırsan bebeğinin engelli olma olasılığı çok yüksek. 1 kadeh için bebeğinin tüm hayatını riske atmaya değmez
Ben bata 8 gün kala alkolde almıştım ve ağrı kesici de. Dr hamile olduğumu öğrendikten sonra sorduğumda bat tarihi geçmeden içilen hiçbişey etkilemez demişti bana. 1 kadeh ten bişey olmaz bence batınıza da kalmış olcak haliyle sanırımKızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Kızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Benim bata 6 gün kalmış olcak 7 günken kan mı verdem erken gebelik mi yapsamBende ayni durumdaydim, bata 7 gun varken erken gebelikte cikmisti34 ken beta yakalamistim sizde test yaparsiniz benim gibi umarim vardir
Evet 6 gün fln kalmış olcakBen bata 8 gün kala alkolde almıştım ve ağrı kesici de. Dr hamile olduğumu öğrendikten sonra sorduğumda bat tarihi geçmeden içilen hiçbişey etkilemez demişti bana. 1 kadeh ten bişey olmaz bence batınıza da kalmış olcak haliyle sanırım
Be
Benim bata 6 gün kalmış olcak 7 günken kan mı verdem erken gebelik mi yapsam
Hangi markayla yaptınızErken gebelik yapin silik cikarsa almazsinizben emin olmak icin hemen silik cizgiyi gorunce kan vermistim
1 kadehten bişey olmaz hem erken gebelik testleri var dene için rahat etsin. Yum kaçıncı günü olcakEvet 6 gün fln kalmış olcak
Yumurtlamam 13.gün oldu bat 30 eylülde1 kadehten bişey olmaz hem erken gebelik testleri var dene için rahat etsin. Yum kaçıncı günü olcak
Pardon tarihi 30 eylüldüYumurtlamam 13.gün oldu bat 30 eylülde
30 Eylül demi yumurtladın yani. Yumurtlamanın 10.günü bile öğrenirsin erken gebelik tePardon tarihi 30 eylüldü
Evet zaten 10.günü de pazara denk geliyo30 Eylül demi yumurtladın yani. Yumurtlamanın 10.günü bile öğrenirsin erken gebelik te
Yap sabah erken gebelik ile normal test ilerde yap için rahat etsinEvet zaten 10.günü de pazara denk geliyo
Olma ihtimali yüksekmişYani istiyoruz. Günleri de değerlndirdik. Sonuc haftaya belli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?