Gebeliğe Hazırlık Gebelik şüphesi ve alkol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa öyle mi internetten siparis vermem lazm o zaman yani kesij yapma mı diyosun tecrübelisin galiba
Canım vallahi bu 4.gebeliğim hepsini de predictor 6 gün önce ile öğrendim family comfort mirachle sonra laboquick erken gebelik testleri bunlar çok yanıltıyor ama dediğimi al direkt sonucu öğrenirsin 5 beklenen adet gününe 5 gün kala yapabilirsin rahatlıkla doğruyu gösterir

Oyle mi tmm o zaman ondan alaym canım❤

Canım hamileliğin ilk 3 haftasında alkol alırsan bebeğinin engelli olma olasılığı çok yüksek. 1 kadeh için bebeğinin tüm hayatını riske atmaya değmez

Ben bata 8 gün kala alkolde almıştım ve ağrı kesici de. Dr hamile olduğumu öğrendikten sonra sorduğumda bat tarihi geçmeden içilen hiçbişey etkilemez demişti bana. 1 kadeh ten bişey olmaz bence batınıza da kalmış olcak haliyle sanırım

Bende ayni durumdaydim, bata 7 gun varken erken gebelikte cikmisti 34 ken beta yakalamistim sizde test yaparsiniz benim gibi umarim vardir

Evet 6 gün fln kalmış olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…