Gebelik şüphesi! Acil fikrinize ihtiyacım var :(

Hamile kesinlikle degilsiniz ama eetrsi gun hapi ve dogum kontrol hapi hepsini bir alip hormonlarinizi tepe teklak etmissiniz gununuz geldiginde adet olmazsaniz paniklemeyin hamile degilsiniz haplarin etkisinden

Muhtemelen regliniz ya erken gelecek ya da gününüz geçecek. Hormonlarınız şu an dans ediyor gebelik de çok çok zor. Ben olsam rahat olurdum.

Söylemeden de geçemeyeceğim ella Doğum kontrol yöntemi değil kondom tavsiye ederim.

Doğum kontrol hapına mesela bu ay adet dönümünde başlamışsanız, gelecek ay ki adet dönümünden sonra işe yarar. Ama adet bittikten hemen sonra zaten döllenecek yumurta yok yani risk minimum zaten bir de ertesi gün hapı ki hiç gerek yokmus hadi garanti olsunmuş.
Yani mümkün değil. Ve lütfen madem bu kadar korkuyorsun partnerin korunsun ki sürekli ertesi günle kendini tokatlama.

tebrikler hormonlarını mahvetmişsin
ellaya gerek yoktu
hap adetin ilk gününden başlayınca ilk kutuda bile korur
böyle hamilelik de olmaz rahat ol

Haplar alt üst etti evet ondan şüphem yok zaten. Hepsi aynı anda aynı döngüde alınınca ruh halim de sersemledi kendime bunu tekrar ediyorum sürekli. Sağolun cevaplarınız için. Çok teşekkür ederim.

stresten adet gecikmesi oluyor.ve hormonların artık şaşırmıştır... kalmazsın. hap sağlıksız gelıyor bana her çileyı bayan neden çeker.

Hem doğum kontrol hapı hem ella ile kendini öldürmeye mi çalışıyorsun? Doğum kontrol hapı +kondom+dışarı boşalma kesin çözüm olur mu sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…