• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphem var

Papatya0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
12
3
1
24
Bebek istiyorum tutumu tutmadı mi bilmiyorum ama vajinamda kaşıntı var arada bir hafif bı ağrı oluyor kasığımda idrar yaparken tuhaf bı his oluyor bide çok az miktar kan geldiğini gördüm bı sorun var mıdır

Bebek istiyorum tutumu tutmadı mi bilmiyorum ama vajinamda kaşıntı var arada bir hafif bı ağrı oluyor kasığımda idrar yaparken tuhaf bı his oluyor bide çok az miktar kan geldiğini gördüm bı sorun var mıdır
Adet gününğz ne zaman? Vününüz geçmeden bunları hiseetmeniz birazda psikolojik sanki. Önce bi test ysptırın inşallah sonuc istediğini iz gibi olur

İnşallah ya olursa ilk gebeliğim olucak internette baktım bazıları imitasyon kanaması mi ne yazıyor yumurta dollendikten sonra rahme tutunmaya çalışırken oluyorms
Hiç belli olmaz belkide öyle bişey o yüzden diyorum stres yapmayın sakin olun düşünmemeye çalışın hamile kalmakta psikolojinınde çok etkisi var düşünce gücü çok önemli hayırlısını isteyin gönlünüzce olsun o hayırlısıda inşallah🙏

Back