Gebelik sorunsalı

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
Bayanlar biraz komik bir soru olacak ama aranizda abur cubur yiyen varmı ilk üç ayda ozellikle. Çok yememek şartıyla bir zararı olur mu ben bu ara biraz kaçırıyorum da çikolatayı. Hamilelik başından 1,5 ay hiç yemedim ondan sonra canım istedi . Siz ne yiyorsunuz günlük hayatta?

Normal besleniyorum abur cunur da yiyorum

İlk gebeliğimde her şeyden tiksindiğim için hiç yemedim 9 ay boyunca. Bu gebeliğimde de tiksintim 5 ay sürdü. 5 aydan sonra bol bol yedim yiyorum. Sürekli çikolata çekiyor canım

Ben hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. Sürekli abur cubur tüketen biriydim. Kola fanta gazoz cips aklına gelen ne varsa Hiç bulantı kusma yaşamadığım için de yemeye devam ettim Tüm testlerimiz sağlıklıydı ve kızımı sapasağlam kucağıma aldım çok şükür 2 aylık şuan Ha sadece şunu söyleyebilirim abur cubura çok yüklendiğim zaman gece mide yanmasından yatamıyordum. Tek eksisi o oldu bana. Ama kızım inanılmaz bir uzunlukta saçlı doğdu Belki de ondandır bilgim yok Bir de sadece enerji içeceğini kesmiştim o normalde de zararlı bir içecek içemiyorum hala ama çok seviyorum Bence şekerin normal seviyede ise doğurmadan herşeye doy Bebiş olunca ne zaman kalıyor ne de aman gazı olmasın aman süt olsun diye diye abur cubura zaman kalmıyor

AA ne güzel . Herşeyi de yiyebilmekten korkuyorum açıkçası .

Birşey soracağım 11-14. Hafta arası ikili tarama testi yapılıyor ve kan aliniyormus siz acaba testi yapmaya giderken aç mi gttniz yokmu yani aç mi gtmek gerekiyor bir bilgi yok ilk gebeliğim. Ve sonuçlar ne zamn cikiyor

Ben normal hayatımda asla abur cubur tatlı aramam şuan 27 haftalık hamileyim ilk aylar bulantidan yiyemedim ama şimdi yiyorum yani abartı değil ama canım istiyor ve engel olamıyorum görmezsem canım istemiyor daha çok iş yerinde vs alıyorlar ya da bazen eşim alıyor tatlı abur cubur görünce dayanamayıp yiyorum abartı olmadığı için kafama takmıyorum ama yine de dikkat edilmeli

Bu attiginiz şeyi nasıl attiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…