- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Bu değer yükselir mi ki hamile olabilir miyim ?Ağrılar normal bebek yerleşiyordur
Hamilesin canım.. Değerin düşük ama pozitif.. İki gün sonra bir kez daha baktır bence.. İki katı artması lazımGebelik sonucu bu şekilde olup gebe olan var mı?
Merhaba bugün sabah verdim sonucu bekliyorum öğleden sonra öğreneceğimmrb kan verdiniz mi artış var mi
Gayet iyi canım.zaten tam iki katı olmaz %60-70 artmış olması gerekir.ayni senin ki gibi . hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimAnlayan bakabilir mi tam iki katı olmamış ama artmış
Ay inşallah ya çok teşekkür ederim insan uzun süre bekleyince eli ayağına dolaşıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGayet iyi canım.zaten tam iki katı olmaz %60-70 artmış olması gerekir.ayni senin ki gibi . hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah bizlerde evladimiza kavuşuruz. Senin adına sevindim. Dikkat et kendini çok yorma ağır kaldırma.Ay inşallah ya çok teşekkür ederim insan uzun süre bekleyince eli ayağına dolaşıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde boyleydi .iki gun sonra bi daha baktir yine en az yuzde 60 artmali. Bide doktora gorun bence.ben iyiki erken gorunmusum hormonum dusuk oldugu icin ilac verdi bana.saglikla kucagina al insallahAnlayan bakabilir mi tam iki katı olmamış ama artmış
Aaa öyle mi o zaman gideyim bende doktora haftayaBenimde boyleydi .iki gun sonra bi daha baktir yine en az yuzde 60 artmali. Bide doktora gorun bence.ben iyiki erken gorunmusum hormonum dusuk oldugu icin ilac verdi bana.saglikla kucagina al insallah
Tamam çok teşekkür ederim inşallah benimledir ve birşey olmaz en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah dualarim seninle ve benim gibi bekleyen herkesleAmin canım inşallah bizlerde evladimiza kavuşuruz. Senin adına sevindim. Dikkat et kendini çok yorma ağır kaldırma.
Canım saat farkı bile etkilemiş olur canını sıkma nerdeyse iki katı olmuş ilk testi öğleden sonra bu testi sabah verdiysen bile fark ediyor hiç üzülme Allah bebişini sana bağışlasınÇıktı sonucum kızlar
Amin inşallah canım teşekkür ederimCanım saat farkı bile etkilemiş olur canını sıkma nerdeyse iki katı olmuş ilk testi öğleden sonra bu testi sabah verdiysen bile fark ediyor hiç üzülme Allah bebişini sana bağışlasın
Sağolasın canım Allah razı olsunTamam çok teşekkür ederim inşallah benimledir ve birşey olmaz en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah dualarim seninle ve benim gibi bekleyen herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?