- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Geç döllenme mi oldu gecikmeye göre degeriniz düsük gibiGünüm geçti 3 gün 4. gündeyim 3 gündür çamur gibi leke var ama kan değil
Geç döllenme olduğunu nasıl anlayabilirim kiGeç döllenme mi oldu gecikmeye göre degeriniz düsük gibi
Aynen ya bende öyle düşünüyorum değeri düşük sanki geç döllenme gibi inşallah öyledir bunu anlamanın tek yolu 2 gün sonra tekrar kan vermesi olacak değer iki kat yükseldiyse inşallah yükselir doktara gosterecekmisiniz?Geç döllenme mi oldu gecikmeye göre degeriniz düsük gibi
Yumurtlama gününü biliyosan ya da adetin normalden geç oluyorsa öyle anlayabılırsın yıne de beklemek gereklı o zaman daha netleşirGeç döllenme olduğunu nasıl anlayabilirim ki
Doktoruma mesaj attım muhtemelen gebelik yok iki gün sonra tekrar test verin dediAynen ya bende öyle düşünüyorum değeri düşük sanki geç döllenme gibi inşallah öyledir bunu anlamanın tek yolu 2 gün sonra tekrar kan vermesi olacak değer iki kat yükseldiyse inşallah yükselir doktara gosterecekmisiniz?
Bunun anlamanın tek sebebi 2 gün sanra kan vermeniz zaten beklemekten başka çare yok umarım geç dollenmedir ve yükselirDoktoruma mesaj attım muhtemelen gebelik yok iki gün sonra tekrar test verin dedi
Inşallah canım geç döllenme gibi geldi bana mesela ben aşılama olmadım sadece klomen catlatma kullandım iğneyi 23 kasımda oldum bugün 16 gün oldu ama adetime daha 4 gün var benim yumurta hemen gelişmişti16 gün olmuş aşılama yapilali, 16 günlük bebek sonucu normal gibi geliyor inşallah vardır Allah sevincimizi boşa çıkarmaz inşallah
Teşekkür ederim yorumlariniz için inşallah öyledirBunun anlamanın tek sebebi 2 gün sanra kan vermeniz zaten beklemekten başka çare yok umarım geç dollenmedir ve yükselir
Benimde yumurta 3 tane oldu normal gelişti süreç benim eşimde hareket azlığı vardı onun için yapmıştık aşılamayi inşallah pozitif sonuç alırsın Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallahInşallah canım geç döllenme gibi geldi bana mesela ben aşılama olmadım sadece klomen catlatma kullandım iğneyi 23 kasımda oldum bugün 16 gün oldu ama adetime daha 4 gün var benim yumurta hemen gelişmişti
Inşallah canım hareket azlığı ne kadardı acabaBenimde yumurta 3 tane oldu normal gelişti süreç benim eşimde hareket azlığı vardı onun için yapmıştık aşılamayi inşallah pozitif sonuç alırsın Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Bu eşimin testi bize de ileri hızlı sonucu biraz düşük demişti sizin tecrübeniz daha çoktur siz ekstra bitkisel ilaç kullandınız mı eşiniz icin
Sizin eşinizin sonucu gayet iyi kalırsınız gebe Allahin izniyle bizim toplam sayı 8 milyon ileri hareketli %11 di macunhane den ginseng kullanıyordu esimBu eşimin testi bize de ileri hızlı sonucu biraz düşük demişti sizin tecrübeniz daha çoktur siz ekstra bitkisel ilaç kullandınız mı eşiniz icin
Vakti var demek ki rabbim hepimize nasip etsin inşallahSizin eşinizin sonucu gayet iyi kalırsınız gebe Allahin izniyle bizim toplam sayı 8 milyon ileri hareketli %11 di macunhane den ginseng kullanıyordu esim
Merhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?Gebesin canım 5 den yukarısı gebe sayılıyor
Ağrılar normal bebek yerleşiyordurMerhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?