- 14 Eylül 2021
- 9
- -5
- 29
Aldirdinizmiİnşallah gönlünüze göre bulursunuz, ben artık gebe değilim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldirdinizmiİnşallah gönlünüze göre bulursunuz, ben artık gebe değilim..
Siz iyi misiniz ya. Siteye çocuk bulmak için mi üye oldunuz?Evlatlik vermek isterseniz verebilirsin bizim cocigumux olmuyo ams esimin ailesi hamieyim saniyo bizde kimsesiz bir bebek evlst edinmek istiyoriz cok sukur maddi durumuz cok iyi
Sanki kedi sahipleniyor, şu rahatlığa bakSiz iyi misiniz ya. Siteye çocuk bulmak için mi üye oldunuz?
Ay demez mi beni hamile sanıyorlar bana verSanki kedi sahipleniyor, şu rahatlığa bak
Suyundan da olsun pleaseeeAy demez mi beni hamile sanıyorlar bana ver
Marketten domatesmi alıorsunuz siz!!!!!!Evlatlik vermek isterseniz verebilirsin bizim cocigumux olmuyo ams esimin ailesi hamieyim saniyo bizde kimsesiz bir bebek evlst edinmek istiyoriz cok sukur maddi durumuz cok iyi
Cocuk esırgeme kurumuna gidin hanfendi. Bu ne pişkinliktir.Evlatlik vermek isterseniz verebilirsin bizim cocigumux olmuyo ams esimin ailesi hamieyim saniyo bizde kimsesiz bir bebek evlst edinmek istiyoriz cok sukur maddi durumuz cok iyi
Bebek özlemi yok ki bu üyede. Millete yalan söylemiş yalanını gizlemek için istiyorCocuk esırgeme kurumuna gidin hanfendi. Bu ne pişkinliktir.
Flaş tv gercek kesit yaşantısı cok yazıkBebek özlemi yok ki bu üyede. Millete yalan söylemiş yalanını gizlemek için istiyor
Ağzının ortasına kürekle vuracaksın bununFlaş tv gercek kesit yaşantısı cok yazık
Ama fırın küreğiyleAğzının ortasına kürekle vuracaksın bunun