- 15 Şubat 2020
- 465
- 445
Merhaba dün de konu açmıştım boşandıktan sonra öğrendim hamile olduğumu ve 8haftalık hamileyim tamamen plansız ve sürpriz bi gebelik sağlıklı.. Açıkçası dün konu açarken kararsızdım ama eski eşle konuştum o bu durumu kesinlikle istemiyor hatta onu elimde tutabilmek için bilinçli hamile kaldığımı düşünüyormuş bunu söyledi oysa ki davayı ben açmış onu da boşanmaya ben ikna etmiştim… Ve biz boşanırken yine deneyebiliriz diye resmiyette ayrılmıştık affedip affedemeyeceğimizi görmek için birbirimize şans da tanıyacaktık ama dün konuşurken inanılmaz çirkinleşti kalbimi çok kırdı söylediklerinden çok etkilendim üzüldüm. Tekrar evleniriz diye düşünürken böyle şeyler söylemesi beni psikolojik olarak zaten yıktı bebek konusunda ise net kararlı sonra istersek yine olurmuş ben 31 yaşındayım mesleğim var 3yıl evli kaldık böyle bir süpriz olmadı boşanırken oldu bunu Allah nasip etmese istemese olmazdı diye düşünüyordum…
Ama bu çocuğa kesinlikle babalık yapmayacağını anladım bana koca olamadı ki çocuğa baba olsun.. Net bir dille baba sevgisi yaşatmayacağını da söyledi bir çocuğa böyle bir şey yaşatmak ne kadar doğru ben böyle göz göre göre baba sevgisi ilgisi görmeden büyüyeceğini bile bile bunu nasıl yapabilirim diye çok suçlu hisseder oldum geceden beri kürtaj konusunu düşündüm. Sabahtan beri de biraz internetten araştırdım korkuyorum bu işlemden buraya kadar sabırla okuyup başlıkta da belirttiğim iki şehirden birinde güvenilir bir uzman önerisi olanlar tecrübelerinizle birlikte paylaşabilir misiniz? Çok teşekkür ederim
Ama bu çocuğa kesinlikle babalık yapmayacağını anladım bana koca olamadı ki çocuğa baba olsun.. Net bir dille baba sevgisi yaşatmayacağını da söyledi bir çocuğa böyle bir şey yaşatmak ne kadar doğru ben böyle göz göre göre baba sevgisi ilgisi görmeden büyüyeceğini bile bile bunu nasıl yapabilirim diye çok suçlu hisseder oldum geceden beri kürtaj konusunu düşündüm. Sabahtan beri de biraz internetten araştırdım korkuyorum bu işlemden buraya kadar sabırla okuyup başlıkta da belirttiğim iki şehirden birinde güvenilir bir uzman önerisi olanlar tecrübelerinizle birlikte paylaşabilir misiniz? Çok teşekkür ederim