- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
-
- Konu Sahibi bernaaydin
merhaba bayanlar
50gr yüklemede açlık 101
1. saat152 çıkınca dr um 100 luk yükleme yapmak istedi
100 luk açlık 99
1.saat 213
2.saat 212
3.saat 143 çıktı çok moralim bozuk araştırıyorum bişi bulamadım yediklerime dikkat etmeye başladım evde de kendım açlık tokluk ölçüyorum
başına gelen var mı nasıl atlattınız bebeklerınız nasıl doğdu lütfen içime su serpin
Merhaba canim bende bugun yaptirdim 50lik yukleme aclik 80 1. Saat 145 cikti doktora yarin gostericem 100luk yaparmi acaba
Bir de diyetin yaninda ilac verdimi doktorun ? Bebislerimiz icin dikkat edicez artik Allah baska dert vermesin saglicakla kavusalim insallah
Bebişinizin sağlığıyla ilgili bir sorun olmayacak kızlar endişe etmeyin. Dediğim gibi dombili olacaklar sadece. Oh yumuk yumuk ne güzel. Sadece kendiniz için dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz o kadar. Annem 35 kilo almış. O zamanlar bilinmiyor tabi.... :)
Tabi canım zaten ne dedim dikjat etmezseniz kilo alırsınız diye. Bende gebelik şekeri çıkmamasına rağmen zayıfım diye canım ne şstiyorsa yedim. 24 kilo akdım. Gebelik şekeri olursa tabi daha çok kilo alınır ve tansiyon da yükselir buna bağımlı okarak. Kordon frekansı yükselebilir. Bu da iyi değil. Dikkat edilmeli tabi ama bebişten yana endişe duyulmasın dikkat edildiği sürece... :)o kadar emin olmak doğru değil bence. uygun diyetle ezgersizle iyi gidebileceği gibi kötü de gidebilir. saldım çayıra mevlam kayıra deyip mideyi çok doldurmamak lazım.
Tabi canım zaten ne dedim dikjat etmezseniz kilo alırsınız diye. Bende gebelik şekeri çıkmamasına rağmen zayıfım diye canım ne şstiyorsa yedim. 24 kilo akdım. Gebelik şekeri olursa tabi daha çok kilo alınır ve tansiyon da yükselir buna bağımlı okarak. Kordon frekansı yükselebilir. Bu da iyi değil. Dikkat edilmeli tabi ama bebişten yana endişe duyulmasın dikkat edildiği sürece... :)
Her bunyede farkli oluyor bendede cikti ama bol su ictim yediklerime dikkat ettim duzeldi benim annem tarafindan genetik seker oldugu icin gebelikte bendede cikti.bence asiri kilo alimiyla alakasi yok cunki 35 haftalik hamileyim 6kilo aldimArkadaslar gebelik sekeri neden cikar? Asiri kilo alimiyla alakasi varmi yoksa her bunyede farklimi oluyor..?
Evet anliyorum, benim ailemde kimsede yok, umarim bendede cikmaz.. Mesela doktor neleri yasakladi.. bol su icmek her zaman iyi gelicektir tabiki de. Ben ara ogunleri kacirmamak gerektigini okumustum.. azar azar birseyler yenmesi gerektigini sekerin dengede kalmasi icin, gerci zaten vucut sinyal veriyor aksi taktirde, bende bas agrisi yapiyor direk..Her bunyede farkli oluyor bendede cikti ama bol su ictim yediklerime dikkat ettim duzeldi benim annem tarafindan genetik seker oldugu icin gebelikte bendede cikti.bence asiri kilo alimiyla alakasi yok cunki 35 haftalik hamileyim 6kilo aldim
Kötü ornek olmak istemem ama ben doktorub yasaklarini hic dinlemedim sadece meyve asiri cok yiyodum onu azalttim meyvelern sekeri biraz cok bol su ictim sadece bide pilav makarna yemedim 2ayda 1kere falan yiyodmEvet anliyorum, benim ailemde kimsede yok, umarim bendede cikmaz.. Mesela doktor neleri yasakladi.. bol su icmek her zaman iyi gelicektir tabiki de. Ben ara ogunleri kacirmamak gerektigini okumustum.. azar azar birseyler yenmesi gerektigini sekerin dengede kalmasi icin, gerci zaten vucut sinyal veriyor aksi taktirde, bende bas agrisi yapiyor direk..