- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben hissetmedim normal zamanki gibiydikızlar peki yüklettikten sonra gün içinde bebeğinizde herahngi bir anormallik hissettiniz mi? hareketlerin azalması ya da çoğalması gibi.
ben nerdeyse çocuk 2 gün kendine gelemedi 100 lük yüklettiğimde hareket etmedi nerdeyse hiç kokmuştum sonra düzeldi bol su içtimkızlar peki yüklettikten sonra gün içinde bebeğinizde herahngi bir anormallik hissettiniz mi? hareketlerin azalması ya da çoğalması gibi.
peki ne kadar bir şey oluyor bir bardak, bir pet şişe ?Arkadaşlar merhaba
Ben geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesi 50 gr lık ve özelde yaptırdım. Size zaten saf şekerli suyu içirmiyorlar, içine limon aroması ekledi hemşire verirken ve hiç zorlanmadım. Sınırın biraz üstünde olduğu için değer diyet yapmaya başladım ve iyi ki de başlamışım. Diyetisyenin verdiği listeyle sadece şekerle ilgili sıkıntım değil, midemdeki gaz problemi de gitti. Benim naçizane fikrim ve doktorumun da fikri şudur ki, duyduklarınız gibi şeker yüklemesinin bebeğe bir zararı yok. Aksine eğer gebelikte şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz bebeğiniz ile ilgili daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. O yüklenen şeker zaten bizim günlük hayatımızda aldığımız şeker kadar. Bence herkes yaptırmalı. Tabi ki sizin kararınız.
Bana 2 tane plastik su bardaginda verdiler. İkisini de içtim . Limon suyu koydukları için limonata gibiydi tadı. Rahatsız olmadım.peki ne kadar bir şey oluyor bir bardak, bir pet şişe ?
Benimde yuksek cikti diyete basladim dun diyetiniz ise yaradimi acabaKızlar benim şekerim yüksek çıktı doktorum diyet verdi ama arada çikolata kaçırıyorum bişey olurmu siZce?
Merak ettim durumunuz nasil diyet ise yaradimi dogumunuza az kalmisKızlar benim şekerim yüksek çıktı doktorum diyet verdi ama arada çikolata kaçırıyorum bişey olurmu siZce?
Bende sinir 140die biliyordum benim 165cikmisti 100grlik yaptirdi yuksek cikinca ondada yuksek cikinca diyete basladim dunBende dün yaptırdım daha doktoruma sonuçlarımı gösteremedim de 140 çıktı ..sınır diye biliyorumda bana verilen kağıtta sınır 130muşş.. ee çokmu yüksek oluyor şimdi ayy bide 100grmlık mı yaptırcaz testlerden bunaldım valla...