gebelik sekeri

virvur78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
54
11
34
Gebelik şekeri olan arkadaşlar sürekli ölçümlerde değerlerimiz ne çıkıyor. Bir diyet uygulayan var mi aranızda?

Gebelik sekeri nasil t3spit esiliyoe acaba?
Canım 24. Haftada yapılıyor normalde. Ama benim doktorun daha erken yaptırdı. Ben çok hızlı kilo aldım bi de ailede seker hastası olunca şüphelendi yaptır dedi. Seker yüklemesi yapıldı. Ona gore ortaya cikti

Günde 5 kez olcuyordum 2 farklı diyet uyguladim endokrinci insulin verdi ama kullanmadim.diyet degistirdim

Gecmis olsun canim, insallah sıkıntı olmaksizin devam eder hamileligin ve bebisler de anneleri de saglikla kavusurlar birbirlerine

Arkadaslar gebelikte aclik kan sekeriniz kac cikti benim biraz yuksek buldu doktorum, tsh imda yuksek morallerim sifir gebelikte tum dengeler bozuluyor sanirim persmbe gunu endokrin uzmanina gidicem insaAllah su gebeligimizi sorunsuz atlatir ve bebislerimizi kucagimiza aliriz...

Allah yardımcın olsun canım.açlığım 110 çıktı 50 lik yükleme 1.saat 180 çıktı.100 lük yüklemeyi hatırlamıyorum.ama benim sıkıntım açlık.tokluk ne yersem yiyeyim çıkmıyordu çok şükür.1 sabah kontrolüm vardı ve çok heyecanlandım açlık 190 çıkmıştı

Ay valla ya benimde 103 tu en son hayirlisi bakalim saol cnm yazdigin icin

Bugün benimde tokluk şekerim yüksek162 cçıktı .doktorum diyet önerdi.bayramda dondurmayi cok yedim tatlı da yedim ondanmi oldu acaba.diyetle dusermi acaba.inş bebeğime zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…