Gebelik şekeri

2kardelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
6
2
1
29
IMG_0908.webp
75 gram şeker yüklemesi sonucum şu şekilde çıktı. Doktorum diyetistene yönlendirmedi ama hamur işini yasakladı tatlıyı pirinç patatesi yasakladı yürüyüş bol su önerdi. Ölçüm yapmamı istedi haftada 4 gün. Çok mu yüksek sizce şekerim? Yaptıran var mı

Benimki de böyle çıkmıştı doktor normal dedi karşılatırma yapmak amacıyla atıyorum biraz yüksek gibi sizin

Eklentiler

• IMG_5726.webp
    IMG_5726.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 41
Benimki bu şekilde çıkmıştı yeni yaptırdım bende

Eklentiler

• 1000096563.webp
    1000096563.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 33
Benim 142 çıkmıştı. Üst sınırın 2 birim üstünde olmasına rağmen doğuma kadar diyet yaptırdı doktorum.

Zorlamadı mı sizi doğuma kadar diyet. Bi de herhangi bir sorun yaşadınız mı sonrasında
Zorladı tabi ki :) ama alıştım bir zaman sonra. Doğumdan sonra kendimi şekere karbonhidrata boğacağım diyordum ama hiç öyle sandığım gibi olmadı. En güzel yani +2 kilo ile doğuma (sezeryan) girdim doğumdan sonraki 3.haftamdayım -11 kiloyum şuan. Hamileyken bayağı kilo vermişim aslında. Şuan şekerle ilgili hiçbir sorunum yok.

Ben de yaklaşık iki haftadır aynı sorunla uğraşıyorum ve değerlerim size çok yakın . Diyetle düşüremedim insüline başladım . Size tavsiyem insülinden asla korkmayın ve eğer uygun görürlerse diyetle de düzelmiyorsa kesinlikle başlayın vakit kaybetmeyin ben çok vakit kaybetmişim hem suyun arttı hem bebeğim irileşti şimdi değerlerim normale dönüyor ancak bebeğim haftasıyla ne derece uyumlu hale gelir bilmiyorum

Kaçıncı haftada başladınız siz? Çok vakit kaybetmişim dediniz merak ettim.

Kaçıncı haftada başladınız siz? Çok vakit kaybetmişim dediniz merak ettim.
24. Haftada şeker yüklemesinde öğrendim gebelik şekerini ama bu kadar bilgi sahibi değildim en fazla ne olabilir ki dedim . Bebeğim hep iriydi ama hafta olarak çok fark atmış ve suyum da artmış . 28. Haftadayım yaklaşık iki haftadır ciddi diyet yapıyorum insülin de başlandı ancak toparlayabiliyorum değerleri

Eki Görüntüle 3575851 75 gram şeker yüklemesi sonucum şu şekilde çıktı. Doktorum diyetistene yönlendirmedi ama hamur işini yasakladı tatlıyı pirinç patatesi yasakladı yürüyüş bol su önerdi. Ölçüm yapmamı istedi haftada 4 gün. Çok mu yüksek sizce şekerim? Yaptıran var mı
50 gr yüklemede 161 çıkmıştı benim. Katı bir diyet uygulamıştım diyetisyen esliğinde. Zordu yalan yok ama mecburdum.

Back
X