Gebelik şekeri

Evettt sizin adınıza çok sevindim. Aminn insaAllah

Reactions: Gao
Ben de ilk etapta çok tedirgin oldum. Ama beslenme ile düzelebiliyormuş. İnşallah sizinki de düzelir.

Peki, bilen varsa ben de sorayım. Ben 34 haftalık oldum. Neredeyse 1 ay sonra bebek doğacak. Yine de şeker ölçümüne göre bana insülin başlarlar mi, yani son bir ayda insülin vs kullanan oluyor mu gebelik sekeri dolayısı ile?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederimm. Ben 10 kilo aldım daha 25 haftada. Şimdi diyet yapmakta da zorlanıyorum hamileyim diye canım ne isterse yiyordum hiç dikkat etmiyordum. Bende deneyeyim insaAllah teşekkür ederim
Ben ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım. Zamanla alışıyorsun korkma sadece karbonhidrat ve paketli gıdalardan uzak dur. Bebeğe hiç birşey olmaz. Ben ilk gebelik şekeri çıktığı zaman stresten araştırmaktan deli gibi olmuştum ama zamanla diyete alışmıştım

İnanın diyete uygun yiyince ne mide yanmam kaldı ne sırt ağrım. Arada normal bir şekilde oluyor. Ben midem yandıkça sürekli yiyordum bastırmak için ne geldiyse başıma ondan geldi.

Şeker eğer diyet ile kontrol altına alınmazsa,insülin haftasına bakılmadan veriliyor.

İnanın diyete uygun yiyince ne mide yanmam kaldı ne sırt ağrım. Arada normal bir şekilde oluyor. Ben midem yandıkça sürekli yiyordum bastırmak için ne geldiyse başıma ondan geldi.
Evet çok rahat hamilelik oluyor aslında olması gerekende bu ama bende dahil hamilelikte tok olduğum halde yerdim. Midem ağrıdıkça canım sıkıldıkça yerdim. Şimdi de diyet ile vermeye çalışıyorum

Bende o durumdayım şuan teşekkür ederim içimi rahatlattiniz

Bende o durumdayım şuan teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Rica ederim ne demek
İlk gebelik şekeri çıktığı zaman neredeyse sokaktan geçen insanlara soracaktım
Diyet yaptıkça her kontrole gidip gelince alışmıştım boşuna kendimi ve bebeğimi o kadar strese sokmuştum

Evet haklısınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…