Bence yapma derim çok tehlikeli bebeğini tehlikeye atıyorsuninsulin vermelerinden korkuyorum. yalan yanlis degerleri gonderiyorum doktora. yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. allah yardimcin olsun seninde
Araştırdınız mı yapılıyormuymuş30.haftadan sonra şeker yüklemesi yaptıran varmı. Bayramdan dolayı geç kaldım
açlık 86Sizin sonuçlarınız ne çıktı arkadaşlar benim ilk açlık 73, 60.dakika 156, 120 dakika ise 155 çıktı. 120 dakika olan 2 birim fazla dedi doktor bana da
Ne?insulin vermelerinden korkuyorum. yalan yanlis degerleri gonderiyorum doktora. yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. allah yardimcin olsun seninde
Hata ediyorsunuz. Sekerin yuksek seyretmesi ani bebek olumune yol acabiliyor. Tabi ki keyif sizin, bebek sizin ama insulin ocu degil tam tersi hayat kurtaririnsulin vermelerinden korkuyorum. yalan yanlis degerleri gonderiyorum doktora. yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. allah yardimcin olsun seninde
dogru demisaçlık 86
1.saat 186
2.saat 120
Diyetisyene yönlendirdi mi sizi ?
2ci saat 140 olmalı demişti benim doktorum
Hata ediyorsunuz. Sekerin yuksek seyretmesi ani bebek olumune yol acabiliyor. Tabi ki keyif sizin, bebek sizin ama insulin ocu degil tam tersi hayat kurtarir
Siz bilirsinizkontrol altinda tutabiliyorum, o yuzden biraz rahatim. coook Arada sirada canim bsyler cekiyor fazla yiyince cikiyor ertesi gun tekrar diyetime devam ediyorum.
Yok, dahiliye doktorunu aradı. Hamur işi yemeyelim, meyveyi azaltalım dedi. Birde 2 günde bir şeker ölçümü yapıp yazmamı, 3 hafta sonra da kontrole gelmemi söyledi, sıkıntılı 120.dakikede olanda gördü benimki deaçlık 86
1.saat 186
2.saat 120
Diyetisyene yönlendirdi mi sizi ?
2ci saat 140 olmalı demişti benim doktorum
Evet vücudunuz hiç tolere edememiş şekeri. Diyetisyen eşliğinde yapmak daha kolay aslında. Meyveyi ve hamur işini tamamen kesim farkı göreceksiniz zor oluyor ama etki ediyorYok, dahiliye doktorunu aradı. Hamur işi yemeyelim, meyveyi azaltalım dedi. Birde 2 günde bir şeker ölçümü yapıp yazmamı, 3 hafta sonra da kontrole gelmemi söyledi, sıkıntılı 120.dakikede olanda gördü benimki de
Bende olmadı da bir arkadaşımda duymuştum, sabahları erken kalkıp yürüyüş falan yapmıştı bir süre havuç suyu falan içmişti. Belki siz de böyle ufak önlemlerle düzeltebilirsinizSelam kızlar gebelik şekeriniz var mı ? Varsa nelere dikkat ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?