Gebelik şekeri

mia2023

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
284
337
18
Selam kızlar gebelik şekeriniz var mı ? Varsa nelere dikkat ettiniz

Benim sınırda çıkmıştı, doktor liste vermişti, size de verir mutlaka kontrolde sorun

Diyetisyene yönlendirdi dün başladım diyete en kısa zamanda parmaktan ölçüme başlayacağım cihaz alıp sizin değerleriniz kaçtı

benimde var, sabahlari yuksek cikiyor benim. dikkat etmezsem aksamlarida. bilmiyorum napicam nolucak. korkuyorumda

insulin vermelerinden korkuyorum. yalan yanlis degerleri gonderiyorum doktora. yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. allah yardimcin olsun seninde

30.haftadan sonra şeker yüklemesi yaptıran varmı. Bayramdan dolayı geç kaldım

Sizin sonuçlarınız ne çıktı arkadaşlar benim ilk açlık 73, 60.dakika 156, 120 dakika ise 155 çıktı. 120 dakika olan 2 birim fazla dedi doktor bana da

Sizin sonuçlarınız ne çıktı arkadaşlar benim ilk açlık 73, 60.dakika 156, 120 dakika ise 155 çıktı. 120 dakika olan 2 birim fazla dedi doktor bana da
açlık 86
1.saat 186
2.saat 120
Diyetisyene yönlendirdi mi sizi ?
2ci saat 140 olmalı demişti benim doktorum

insulin vermelerinden korkuyorum. yalan yanlis degerleri gonderiyorum doktora. yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. allah yardimcin olsun seninde
Hata ediyorsunuz. Sekerin yuksek seyretmesi ani bebek olumune yol acabiliyor. Tabi ki keyif sizin, bebek sizin ama insulin ocu degil tam tersi hayat kurtarir

Hata ediyorsunuz. Sekerin yuksek seyretmesi ani bebek olumune yol acabiliyor. Tabi ki keyif sizin, bebek sizin ama insulin ocu degil tam tersi hayat kurtarir

kontrol altinda tutabiliyorum, o yuzden biraz rahatim. coook Arada sirada canim bsyler cekiyor fazla yiyince cikiyor ertesi gun tekrar diyetime devam ediyorum.

açlık 86
1.saat 186
2.saat 120
Diyetisyene yönlendirdi mi sizi ?
2ci saat 140 olmalı demişti benim doktorum
Yok, dahiliye doktorunu aradı. Hamur işi yemeyelim, meyveyi azaltalım dedi. Birde 2 günde bir şeker ölçümü yapıp yazmamı, 3 hafta sonra da kontrole gelmemi söyledi, sıkıntılı 120.dakikede olanda gördü benimki de

Evet vücudunuz hiç tolere edememiş şekeri. Diyetisyen eşliğinde yapmak daha kolay aslında. Meyveyi ve hamur işini tamamen kesim farkı göreceksiniz zor oluyor ama etki ediyor

Selam kızlar gebelik şekeriniz var mı ? Varsa nelere dikkat ettiniz
Bende olmadı da bir arkadaşımda duymuştum, sabahları erken kalkıp yürüyüş falan yapmıştı bir süre havuç suyu falan içmişti. Belki siz de böyle ufak önlemlerle düzeltebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…