• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şekeri

gamzeeee1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
107
48
18
24
Öncelikle merhaba arkadaşlar şunu sormak istiyorum bende gebelik şekeri var tokluklari düzene koydum ama sabah açlık bir türlü 100 den assa düşmüyor olduğum şehirde 4 boyutlu ultrason yaptırdım bebek çok şükür sağlıklı ve sorun yok fakat ultrasonu çeken özel klinik doktoru gebelik sekerin olduğundan dolayı doğumunu çok bekletme ve 36-37 haftalıkken aldır dedi eğer çok beklenirse gebelik sekerinden ani bebek ölümleri oluyor dedi ben olduğum şehirde devlet Hastanesi'nde kontrollerini oluyorum benim eşim askeri personel ve tayinimiz çıkacaktı ve gittiğim şehirde özelde doğum yapacaktım şimdi eğitimi 1 ay uzadığı için eşimin dogum zamanı yine bu olduğum şehirde doğum yapmam gerekiyor şunu sormak istiyorum devlette ki endokrin doktoruma gidip şekerden dolayı bebeğin erken alınması gerekiyormus diye desem bana bir rapor çıkartıp işte sezeryan olması gerekiyor diye bir rapor verse bunu devletteki kadın doğum doktoruma versem o doktor o raporla beni o tarihlerde sezeryana alır mı yoksa bebek etkilenmedikten sonra yapmam sezeryan dermi çok bekletme ve aldır dediği için ve ani bebek ölümü dediği için korkuyorum ne yapsam bilemiyorum sizce endokrin doktoru öyle bir rapor hazırlasa devlet de ki doktorum kabul ederim devletteki doktorum çok iyi değişmek ve özel başka bir hastanede bilmediğim bir doktorda doğum yapmak istemiyorum

Sağlıkla kucağınıza alın. Rapor ve doğum hakkında bir bilgim yok. Ama çok stres yapmayın diyetinize uyun kontrol altında olun inşallah hiç birşey olmaz. 2 hamileliğimde gebelik şekeri çıkmıştı diyet yaptım ilk doğumu 40+3 te yapmıştım ikinci 40 hafta dolduğu gün yapmıştım. Ben hep kontrol altında olmuştum. çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Bende de gebelik şekeri çıktı. Şuan 29 haftalık hastanede yatıyorum. Çok korkuyorum🥺

Bende de gebelik şekeri çıktı. Şuan 29 haftalık hastanede yatıyorum. Çok korkuyorum🥺
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Gebelik şekeri çıktı diye mi hastaneye yatırıldınız?doktorum söylemişti stres şekeri yükseltiyor diye sakin olun, herşey gönlünüzce olsun

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Gebelik şekeri çıktı diye mi hastaneye yatırıldınız?doktorum söylemişti stres şekeri yükseltiyor diye sakin olun, herşey gönlünüzce olsun
Evet gebelik şekeri çıktı. Tokluk yüksek çıkıyor kontrol altında tutmak için yatıyorum

Back
X