Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler görüştüm diyetisyenle ama merak ettiğim birşey var şeker yüklemesinden sonraki günlerde tokluk şekerimi ölçüyorum gayet normal çıkıyor üstelik bana diyet vermişti onu fazla dikkate almıyorum o şekilde ölçüyorum şimdi bende şeker varmı yokmu anlayamadım
safiye-tanrkulu123 merhaba benimde gebelik şekerim çıktı ben de evde ölçüm yapıcam 1 hafta boyunca... 2 gündür hem açlığım hem tokluğum çok ideal çıkıyor sizde nasıl bir yol izlendi sizinde ev ölçümleriniz normalmiş sormak istedim...
Ben ölçümlerimi kaydedip diyetisyene gittiğimde çok iyi dedi ama tedbiri elden bırakmamak gerekir dedi artık hafif tatlılar yiyebilirsin ama günün belli bi saatinde dedi öğlenden sonra arada ölçtür sen yine takipte ol dedi son aylarda bayağı yükselebiliyormuş farketmeden o kadar cnm
Ben ölçümlerimi kaydedip diyetisyene gittiğimde çok iyi dedi ama tedbiri elden bırakmamak gerekir dedi artık hafif tatlılar yiyebilirsin ama günün belli bi saatinde dedi öğlenden sonra arada ölçtür sen yine takipte ol dedi son aylarda bayağı yükselebiliyormuş farketmeden o kadar cnm