Normal doğum mu yoksa sezaryen miBenim de gebelikte sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyordu başta diyetle gitmeye çalıştım olmayınca 32. Haftada İnsüline başlamıştım çok düşük doz kullandım 38. Haftada da doğum yaptım.
İnsüline gerek olacagını sanmıyorum. Dıyetle duzene gırer..Kizlar merhaba benim 50 mg lik yüklemede şekerim 162 çıktı doktor diyetisyene gönderdi bir haftadır diyet yapıyorum aclik en yüksek 90 ama sabah kahvaltıdan sonraki sekerim 165 kadar çıkıyor geri kalan gün içinde normal bu değerlerle insülin kullanan var mı
İnşallah bana da gerek kalmaz Teşekkür ederim yorumun icinİnsüline gerek olacagını sanmıyorum. Dıyetle duzene gırer..
Benım 75lık yuklemede 1.saat 185 2.saat 143 cıktı.. Dıyet yaparak ilerledik, saglıkla dogurdum
İnşallah toparlayabilir:)Beslenmenize dikkat ederseniz kısa sürede toparlayabilirsiniz.
Planlı sezeryandi benim cnmNormal doğum mu yoksa sezaryen mi
Anladim canım rabbim sana bağışlasınPlanlı sezeryandi benim cnm
Merhaba, 75lik yüklemede 1. Saatim 184 çıktı..İnsüline gerek olacagını sanmıyorum. Dıyetle duzene gırer..
Benım 75lık yuklemede 1.saat 185 2.saat 143 cıktı.. Dıyet yaparak ilerledik, saglıkla dogurdum