iki haftadır şekerle uğraşıyorum bugünde ünsüline başlıycam şeker bebeğimde sorunlar çıkarmaya başlamış suyunda hafif azalma ve kan akımında sorun varmış ünsülini kullanmaya başlayınca düzelir dedi dahiliye doktorum böyle sorunlar yaşayanlar varsa bilgi verirseniz sevinirim
benim iki kardesimde gecen ay dogum yaptilar ve ikisindede seker vardi,bi kardesimde insulin kullaniyodu gunde iki kez,,,
normal dogum yapti suan cok saglikli bebegide,kendide,,,,
merak etme dogumdan sonra hersey duzeliryerimseniben
bugun 50lık seker yuklemem yapıldı yuksek cıktı...
cuma 100luk yapılcak oda yuksek cıkarsa dogru dahılıyeye dedı doktor.
ne olur konu ıle ılgılı bılgısı tecrubesı olan warsa yazsın :çok üzgünüm:
ya kizlar valla hic sormayin! bende bugün yaptirdim yüksek cikti normal degeri 180 olmasi lazimken bende 220 cikti. ya valla öyle cokta yemiyorumki diyet yapsam. inan sabah kahvaltiysiyla duruyorum! aklima takmadan edemiyorum! zaten sekerlede aram yok... offff bebisime bisey olmaz insallah!:Saruboceq:
bende 2aydır sekerle ugrasıyorum hergun olcuyorum sabahlarıda 12doz ınsulın vuruyorum kendıme cok sukur bebeışımde sorun yok sıkı bır dıyet ve dıkkat edersenız sızede bebgınızede bırsey olmaz allah korusun ben tatlıyı cok severım agzıma bıle koymuyorum ınsan alısıyor ayrıca hıc kılo almıyorum hamıle kaldıgım kılodayım gobegım harıc heryerım zayıfladı az kaldı artık dogumdan sonra normale donuyormus
merhaba herkese beni bugün hastaneye yatırıyor doktorum şekerim 202 oldu onunda sebebi celepton iğne oldum bebeğim ciğerleri gelişsin diye iğnede şekeri çıkartıyormuş hemen gel şekerini konturol altına alalım dedi gelince görüşürüz kendinize iyi bakın
kizlar bendede seker cikmisti dün. bugün seker doktorunda randevum vardi. igne verdi her yemekten önce ve sonra ölcmem ve not almam gerekiyor... simdi baktim 115 cikti ama cokmu azmi bilmiyorum
çok şükür bir gece kaldım hastanede şekerimi düşürdüler şimdi çok iyiyim inşallah bebeğimde sağlıklıdır pazartesi konturolüm var iyi haberler alırım :Saruboceq:
kizlar bendede seker cikmisti dün. bugün seker doktorunda randevum vardi. igne verdi her yemekten önce ve sonra ölcmem ve not almam gerekiyor... simdi baktim 115 cikti ama cokmu azmi bilmiyorum