• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şekeri kafam çok karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi misebu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

misebu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
11
5
1
27
Kızlar 28 haftalık hamileyim bugün şeker taraması yapıldı 50mg
Doktorum 1.saat şekerim yüksel çıkınca dört gün sonraya yine gün verdi.Bu sefer 100mg yüklicekmiş
Madem yüksek çıktı niye boş yere bi daha şeker alıyorum.Gebelik şekeri ilk 50grda çıkan sonra 100grda çıkmayan var mııı??🥺

Eklentiler

• IMG_4305.jpeg
    IMG_4305.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
100 gr denicektir sonra. Benim çıktı. İlk test de sonraki de. Bie şey olmaz. Diyetle düşüyor.

100 gr denicektir sonra. Benim çıktı. İlk test de sonraki de. Bie şey olmaz. Diyetle düşüyor.
Madem çıkıcaksa tekrar o şeyi niye vücuduma alıyım ki diye düşünüyorum şuan kaç haftalıksın nasıl ilerledi sürecin 🥺

Madem çıkıcaksa tekrar o şeyi niye vücuduma alıyım ki diye düşünüyorum şuan kaç haftalıksın nasıl ilerledi sürecin 🥺
Onu bilemeyiz. Gerekli o test. Doğurdum. 3 aylığız

3 kere kan alınacak. 3ünden 2si yüksekse gebelik diyabeti deniyor.
Diyet veriliyor genelde. Şeker ölçümü evde düzenli. İyi giderse diyet devam, gitmezse insülin alıyorsunuz diye biliyorum. Düzeliyor diyetle genelde.

3 kere kan alınacak. 3ünden 2si yüksekse gebelik diyabeti deniyor.
Diyet veriliyor genelde. Şeker ölçümü evde düzenli. İyi giderse diyet devam, gitmezse insülin alıyorsunuz diye biliyorum. Düzeliyor diyetle genelde.
Senin şekerin kaçtı erken doğum vs yaşadın mı

Senin şekerin kaçtı erken doğum vs yaşadın mı
38+4 te doğurdum planlı sezaryen. Hatırlamıyoeum hiç. Sanki ilki 121 miydi. Unuttum. 100 ml lik testte biri 188 di. 2 si yüksek olunca

Kızlar 28 haftalık hamileyim bugün şeker taraması yapıldı 50mg
Doktorum 1.saat şekerim yüksel çıkınca dört gün sonraya yine gün verdi.Bu sefer 100mg yüklicekmiş
Madem yüksek çıktı niye boş yere bi daha şeker alıyorum.Gebelik şekeri ilk 50grda çıkan sonra 100grda çıkmayan var mııı??🥺
Bence diyetle takip edilmelisiniz sonrasinda hep aclik tokluk olccek sekilde gitmelisiniz diyetle dusmezse zaten olcum yapionuz ona gore insulin baslanir diye dusunuorm
Endokrine gorunun bence once
Zaten 50 de bile seker cikmis 100 de haydi haydi çıkar

Back