Gebelik şekeri her hamileye yapılan bir ölçümmüdür....

aygece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
24
0
36
Gaziantep
Slm herkese arkadaşlar kilo artışım fazla olduğu için doktorum aç karnına gebelik şekeri testi yapıcaz dedi.bu sadece doktor istediği içinmi yoksa zorunlu olan testlerden birimi herhangi endişeleniyorum.gebelik şekeri testi yaptıran yada bilgisi olan varmı cevaplarınızı bekliyorum:18:

gebelere yapılan şeker testinde glikoz yükleniyor.onuda 5.aydan önce yapmazlar.öncesi istediyse şüphelenip istemiş olabilir.benim ailemde genetik şekerim var.ben ilk hamile kaldığımda yaptırdım.

gebelere yapılan şeker testinde glikoz yükleniyor.onuda 5.aydan önce yapmazlar.öncesi istediyse şüphelenip istemiş olabilir.benim ailemde genetik şekerim var.ben ilk hamile kaldığımda yaptırdım.

canım şuan allahın izniyle 6 aylık hamileyim 1,5 ay içerisinde 5 kilo almışım doktorum yağlı ,hamurlu ,asitli ,şekerli ,şeylerden uzak dur dedi umarım gereksiz yere endişe ediyorumdur ayın 1 de gideceğim inşallah herşey yolundadır ilk hamileliğim olduğu için çok irdelyor düşünüyorum pimpirikli davranıyorum galiba

canım hamileliğin 24. haftasından sonra genel olarak bütün hamilelere yapılan bir test.bende yaptırdım bende şeker yüksek çıktı.ama korkulacak bişey yok diyet verdiler onu uyguluyorum.sana tavsiyem teste girmeden bir gece önce akşam 22.00 dan sonra şekerli birşeyler yeme buna meyve ve meyve suyuda dahil çünkü etkileyebiliyormuş.birde eğer ilk testin yüksek çıkarsa ikinci bir test daha yaptırıyorlar.ama korkma yemenede dikkat et.

çok sağol birgün önce kesinlikle ağzıma şekerli bişey vurmam şuan zaten dokturum test yapıcaz dedğinden beridir diyetteyim kendim yasak koydum şekerli kola tatlı tuzlu hamurlu şeylere rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhattli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…