Gebelik şekeri çok yüksek

Merhaba hangi cihazı kullanıyordunuz şimdi hangisine geçtiniz ? Umarım bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelir
Optima kullanıyorum sorun şeker aleti değil çubuklardaymış tarihi geçtiği için aşırı yüksek çıkıyormuş hastane de karşılaştırma yapıldı o zaman farkettik. Hemen yeni çubuk aldık şimdi güzel sonuçlarım. Amin teşekkür ederim

Benim şeker aleti çubuklarımın tarihi geçmiş ondan yüksek çıkıyomuş siz de doktora kendi makinenizle gidin bi karşılaştırma yapsınlar. İçinizi ferah tuttun inşallah sizinki de düzelicek
Öyle mi tamam götürelim o zaman. Size tekrar mı şeker yüklemesi yapıldı tespit edilmesi için. Aminn insaAllah çok teşekkür ederimm

Merhaba hangi cihazı kullanıyordunuz şimdi hangisine geçtiniz ? Umarım bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelir
Optima kullanıyorum sorun şeker aleti değil çubuklardaymış tarihi geçtiği için aşırı yüksek çıkıyormuş hastane de karşılaştırma yapıldı o zaman farkettik. Hemen yeni çubuk aldık şimdi güzel sonuçlarım. Amin teşekkür ederim
Diyetisyene gittiniz mi? Bu değerler yüksek değil, denk geldi yazayım istedim. Genelde 140-150 üstünü tehlikeli buluyor doktorlar, 138 bi tık daha düşebilir tabii o da diyetle halledilebilir beederimb

Öyle mi tamam götürelim o zaman. Size tekrar mı şeker yüklemesi yapıldı tespit edilmesi için. Aminn insaAllah çok teşekkür ederimm
Yok ben tekrar yükleme yaptırmak istemedim. Amniyon sıvım artınca şeker takibi yaptım o zaman öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…