Gebelik sancısı

Ne demek rica ederim ben de yaşadım o süreci ondan seni çok iyi anlıyorum. Kanı ver sonucun inş istediğin gibi olur. Endişeye kapılmmaaya çalış cok zor ama yapacagın bir şey yok şu an bol bol dinlen yat uzan film izle komik şeyler faln

Ay öyle mi diyorsun bende korkuyorum zaten gidicem sağol rabbim herkese nasip etsin
Canım yazdıklarını okudum da aynısını bende yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum.Benim 4 senelik evliliğim var ve bu dört sene içinde 1 kürtajım2 düşügüm oldu şuan 1 .5yaşında oglum var ve yine 2. Kez hamileyim 8 haftalık ama bende senin gibi çok korkuyorum 1 kez hastaneye gittimkeseyi gördüm daha kalp atışlarını duymadım ve bende senin gibi çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ha bu arada oğlun daha küçük demeyin zaten bu dogana kadar oda 2.5 yasinda olur üst üste daha iyi ben öyle düşünüyorum zaten çok zor getirmek doğurmak....

Kaybetme korkusu gerçekten çok kötü. Millet üst üste hamile kalıyor hiç sorun değil bakarsın sen. Bende Allah izin verirse doğurduktan hemen sonra gine kalıcam birlikte büyüsünler...

Bilmiyorum ama canım acıyor bildiğin adet sancım
Canim benimde adetimden 11 gun gecti fakat buna ragmen ara sira adet sancilari vuruyor belime giriyor kasiklarima saniyorum adet olucam fakat yaklasik 3 aya kadar boyle olabiliyormus rahim buyuycegi icin kasiliyormus kanama olmadigi surce icin rhat olsun

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı dotorada gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…