Gebelik riskim var, ne olacak simdi

Yo
9 sene amuda bile kalktim olsun diye...tereduut etme emin ol kendinden yoktur ..haaaa ertesi gün hapindan sonra ve adet olduktan sonra bidaha olduysa bisiler onu bilemem ..ozaman hayirli olsun bebiss
Yok olmadi. Allah her isteyene versin cocuk

9 sene amuda bile kalktim olsun diye...tereduut etme emin ol kendinden yoktur ..haaaa ertesi gün hapindan sonra ve adet olduktan sonra bidaha olduysa bisiler onu bilemem ..ozaman hayirli olsun bebiss
Yaw sen amida kalktin olmadi istemeyen daha hizli hamile kalio emin ol.. bende tedaviyle kaldim hamile ama bu kdr kesin konusmam kimse icin :)

taş verelim de taş atın bari. konuyla alakası olmayan her şey sorgulanmış. ayrıca çocuk isteyen kadınların çocuk sahibi olamamasının sorumlusu konuyu açan kişi değil.
Milletin yarasini kasima istersen bacim..tam anlamiyla korunmadiklari icin konu sahibine sinirleniyo bazilar ister istemez..ayrica konu sahibine tabiiki soru sorulcakki fikir verilsin.. yoksa konu acmanin anlami nedirki?

Milletin yarasini kasima istersen bacim..tam anlamiyla korunmadiklari icin konu sahibine sinirleniyo bazilar ister istemez..ayrica konu sahibine tabiiki soru sorulcakki fikir verilsin.. yoksa konu acmanin anlami nedirki?
Soru sorabilirler basim gozum ustune. Ama yanlis anlama da benim neden ertesi gun hapi alip gebelik testi alamamam gibi bir soru soruluyor anlam veremiyorum. Sonucta keyfime yapmiyorun. Ayrica bitmek bilmeyen elestirilere maruz kaliyorum yine yardimci olmak icin degil.

Valla hem ilk gece hem ertesi gün hapı kullanıp hem adet olup hem de yumurtlama döneminde olmadan hamile kalabildiyse evlensin bence bu kadar mucize bir arada olmaz

Tatlim burda her kafadan insan var :) herkesin bakis acisi olaylara yaklasimi yorumu farkli... yuzde yuz hakli oldugun bi konu ac gene sana haksiz diyenler cikacaktir.. bu yuzden fazla takilma..sen usuluyle cvp verdigin surece sorun cikmaz umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…