- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Test yapacagim bu hasta insallahEğer gebelik olsaydı regl olmazdınız bu bir, ikincisi eğer üstüne gördünüz (çok ihtimal dahilinde görünmüyor)diyelim kanda, idrarda çıkar. İdrar testine güvenmiyorsanız gidin kan verin.
Aldi ama adam uykum var cok dedi yattu uyudu saka gibiO zmn sevgilind sole gebelik testini o alsin yap 14. Gun varsa cikar illaki
9 sene amuda bile kalktim olsun diye...tereduut etme emin ol kendinden yoktur ..haaaa ertesi gün hapindan sonra ve adet olduktan sonra bidaha olduysa bisiler onu bilemem ..ozaman hayirli olsun bebissTereddutu olabilir insanin bu normal bisey
Bacim o daha neki :) bak bu herifle evlen ne kaziklar atiyo elin oglu maalesef.. o zmn bekliyceksin cnm dedigim gibi gunu gelince yap testi icin rahat etsin..Aldi ama adam uykum var cok dedi yattu uyudu saka gibi
Yok olmadi. Allah her isteyene versin cocuk9 sene amuda bile kalktim olsun diye...tereduut etme emin ol kendinden yoktur ..haaaa ertesi gün hapindan sonra ve adet olduktan sonra bidaha olduysa bisiler onu bilemem ..ozaman hayirli olsun bebiss
Banlanma yaZdım tel otomatik yazmışBaglanma sebebi ne demek anlamadim
Pardon siz sözleşiptemi seviştiniz? ?Ama cidden dusuncesiz olduklari zaman insan cok sinirleniyor. O durumda ben yanina gelirken prezervatif al diyemezdim zaten kendinin akil etmesi gerekiyordu. Az bucuk anlarsin o zaman hirsimi :)) parcalamak istedim onu o an
Yaw sen amida kalktin olmadi istemeyen daha hizli hamile kalio emin ol.. bende tedaviyle kaldim hamile ama bu kdr kesin konusmam kimse icin :)9 sene amuda bile kalktim olsun diye...tereduut etme emin ol kendinden yoktur ..haaaa ertesi gün hapindan sonra ve adet olduktan sonra bidaha olduysa bisiler onu bilemem ..ozaman hayirli olsun bebiss
Hayir konusu gecmedi ama bilinir yani illa biseyler yasanacak diyePardon siz sözleşiptemi seviştiniz? ?
Valla bilinir bisiler yasancak diye dusunuyorsan ozaman sen kendin hap kullansaydin oyle gitseydin adamin yanina ...Hayir konusu gecmedi ama bilinir yani illa biseyler yasanacak diye
Yani haklisiniz aslinda ..kesin diyemem tabi de ertesi gün hapı almiş ve adet olmuş ondan ..Yaw sen amida kalktin olmadi istemeyen daha hizli hamile kalio emin ol.. bende tedaviyle kaldim hamile ama bu kdr kesin konusmam kimse icin :)
Heh agzina saglik.taş verelim de taş atın bari. konuyla alakası olmayan her şey sorgulanmış. ayrıca çocuk isteyen kadınların çocuk sahibi olamamasının sorumlusu konuyu açan kişi değil.
Milletin yarasini kasima istersen bacim..tam anlamiyla korunmadiklari icin konu sahibine sinirleniyo bazilar ister istemez..ayrica konu sahibine tabiiki soru sorulcakki fikir verilsin.. yoksa konu acmanin anlami nedirki?taş verelim de taş atın bari. konuyla alakası olmayan her şey sorgulanmış. ayrıca çocuk isteyen kadınların çocuk sahibi olamamasının sorumlusu konuyu açan kişi değil.
Soru sorabilirler basim gozum ustune. Ama yanlis anlama da benim neden ertesi gun hapi alip gebelik testi alamamam gibi bir soru soruluyor anlam veremiyorum. Sonucta keyfime yapmiyorun. Ayrica bitmek bilmeyen elestirilere maruz kaliyorum yine yardimci olmak icin degil.Milletin yarasini kasima istersen bacim..tam anlamiyla korunmadiklari icin konu sahibine sinirleniyo bazilar ister istemez..ayrica konu sahibine tabiiki soru sorulcakki fikir verilsin.. yoksa konu acmanin anlami nedirki?
Valla hem ilk gece hem ertesi gün hapı kullanıp hem adet olup hem de yumurtlama döneminde olmadan hamile kalabildiyse evlensin bence bu kadar mucize bir arada olmazMilletin yarasini kasima istersen bacim..tam anlamiyla korunmadiklari icin konu sahibine sinirleniyo bazilar ister istemez..ayrica konu sahibine tabiiki soru sorulcakki fikir verilsin.. yoksa konu acmanin anlami nedirki?
Tatlim burda her kafadan insan var :) herkesin bakis acisi olaylara yaklasimi yorumu farkli... yuzde yuz hakli oldugun bi konu ac gene sana haksiz diyenler cikacaktir.. bu yuzden fazla takilma..sen usuluyle cvp verdigin surece sorun cikmaz umarim..Soru sorabilirler basim gozum ustune. Ama yanlis anlama da benim neden ertesi gun hapi alip gebelik testi alamamam gibi bir soru soruluyor anlam veremiyorum. Sonucta keyfime yapmiyorun. Ayrica bitmek bilmeyen elestirilere maruz kaliyorum yine yardimci olmak icin degil.
Ahaha ay kendime guluyorum aslinda cidden komik durumdayim ama korku isteValla hem ilk gece hem ertesi gün hapı kullanıp hem adet olup hem de yumurtlama döneminde olmadan hamile kalabildiyse evlensin bence bu kadar mucize bir arada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?