Gebelik Riski

Aycadurmus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
7
1
1
Hanımlar merhaba :) aranıza yeni katıldım kafama takılan bir kaç soruyu size danışmak istiyorum. 24 yaşındayım adet problemim olduğu için qlairista kontrol hapı kullanıyorum 26 gün önce adete 8 gün varken tam bir birleşme olmadan nişanlımla ilişki yaşadım herhangi bir sıvı dahi gelmedi adetim 5 gün gecikti gecikmenin 3. Gününde korku yaşamaya başladım ve tarlusal kullandım ilişkiden 12 gün sonra kan da gebelik testi yaptırdım ve negatif çıktı ilişkiden 14 gün yani adet gecikmesinden 5 gün sonra tarlusal bitimine adet gördüm korkularım yatıştı. Hanımlar ancak son 3 gündür yani tam olmayan bir ilişkiden 23 gün sonra lekelenme ler yaşıyorum sizce gebelik ihtimali olabilir mi? yardımınıza ihtiyacım var

Kadın doğum uzmanına danıştınız mi?

Bu olaydan sonra danışmanım sadece kanda gebelik testi yaptırdım, yalnız doktor müdahalesiyle tedavi amaclı 4 aydır qlairista doğum kontrol hapı kullanıyorum

Tam birleşme yasamadan gebe kalman imkansiz

Bu olaydan sonra danışmanım sadece kanda gebelik testi yaptırdım, yalnız doktor müdahalesiyle tedavi amaclı 4 aydır qlairista doğum kontrol hapı kullanıyorum

Tamam da tarlusali doktor tavsiye etmeden mi içtin?

Qlairista kullanırken hamile kalmazsın ki. Ben 4 yıla yakın kullandım hiç sıkıntı yaşamadım o hapları çok güveniyorum açıkçası. Bende geçtiğimiz ay hap kullanmadan ilişki yaşadım çok korkmuştum. Ama dediğim gibi hap kullanırken mümkün değil

Çok teşekkür ederim

Bende kullanmıştım cnm o ilacı 6 ay kadar merak etme hamile kalma gibi bi durumun Söz konusu olmaz z at en doğum kontrol hapları ara lekelenme yapar yaşadığın şey normal

bende tarlusal kullandigim ay regl oldum, bi sonraki ay adetim 35 gunde bir ken 22 gunde geldi ve kahve rengi lekeler le 3 gun 4 gun se damla damla kan. yani adet oldum ama leke şeklinde ve hic yogun degildi adet gibi. yani korkmana gerek yok bence, bende hamilelik yerleşme lekeleri diye de duşundum kafam karişmişti ama tarlusal yuzunden miş bi sonraki reglime etkisi olmuş

Hormonlar iyice şaşırdı o halde yardımın için teşekkür ederim :)

Bende kullanmıştım cnm o ilacı 6 ay kadar merak etme hamile kalma gibi bi durumun Söz konusu olmaz z at en doğum kontrol hapları ara lekelenme yapar yaşadığın şey normal
Hapı unutup 2 tane içtiğin oldu mu? Ben genelde hep öğlen 1 de içerim ama 2 gün unuttum. 2. Gün akşam 2 tane içtim bundan mıdır ki acabaa

Hapı unutup 2 tane içtiğin oldu mu? Ben genelde hep öğlen 1 de içerim ama 2 gün unuttum. 2. Gün akşam 2 tane içtim bundan mıdır ki acabaa
Ben saat kurup öyle içiyordum o yuzden hiç.unutmadım aynı gün 2 tanede hiç almadım ama alınabiliyor sanırım kullanma talimatında yazıyordu hatırladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…