- 8 Mayıs 2024
- 18
- -5
- 27
- Konu Sahibi yellowlineer
Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım. İlişkiden 18 gün sonra yapılan idrar testi negatif. Bu durumun daha sonra kanda pozitif olma ihtimali var mıdır. Reglim 10 gün gecikti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiden 10 gün sonra idrar da silik çıkanlar oluyor ama bana doktorum ilişkiden(yumurta çatladıktan) 12 gün sonra kan da çıkar demiştiArkadaşlar daha önce de konu açmıştım. İlişkiden 18 gün sonra yapılan idrar testi negatif. Bu durumun daha sonra kanda pozitif olma ihtimali var mıdır. Reglim 10 gün gecikti .
Ne zaman yaptın idrar testini adetin gecikince mi? Reglin 10 gün gecikmesi uzun bir süre testi tekrarla. Negatifse hamile değilsiniz
Ne zaman yaptın idrar testini adetin gecikince mi? Reglin 10 gün gecikmesi uzun bir süre testi tekrarla. Negatifse hamile değilsiniz
Adet düzensizliği yoksa hamile değilsiniz o zamanEvet reglim 10 gün gecikti test yaptım tek çizgi çıktı
İlişkinin üzerinden çok uzun süre geçmiş olsaydı çıkardı testte diye düşünüyorumArkadaşlar daha önce de konu açmıştım. İlişkiden 18 gün sonra yapılan idrar testi negatif. Bu durumun daha sonra kanda pozitif olma ihtimali var mıdır. Reglim 10 gün gecikti .
Stres yaptıkça regl olamıyorum en iyisi bugün son bir test yapıp akışına bırakayımİlişkinin üzerinden çok uzun süre geçmiş olsaydı çıkardı testte diye düşünüyorum
Oldunuz mu adet yada gelişme var mıStres yaptıkça regl olamıyorum en iyisi bugün son bir test yapıp akışına bırakayım
Hayır adet olmadım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı bariz şekilde. Endişe duymama gerek kalmadı diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda bi ayrılık yaşadım stres üzüntüden dolayı reglim gecikti benceOldunuz mu adet yada gelişme var mı
ilk kızıma hamileliğimi 22. Günde kanda öğrenmişimHayır adet olmadım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı bariz şekilde. Endişe duymama gerek kalmadı diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda bi ayrılık yaşadım stres üzüntüden dolayı reglim gecikti bence
Hayır adet olmadım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı bariz şekilde. Endişe duymama gerek kalmadı diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda bi ayrılık yaşadım stres üzüntüden dolayı reglim gecikti bence
Daha önce yaptığınız testler negatif miydiBirde ben
ilk kızıma hamileliğimi 22. Günde kanda öğrenmişim
Evet hatta sırayla yaptirmisim şüphelenipDaha önce yaptığınız testler negatif miydi
kaç günde adet oluyodunuz normaldeEvet hatta sırayla yaptirmisim şüphelenip
Evet hatta sırayla yaptirmisim şüphelenip
Hayır. Geri çekilme sadeceKorunma yokmuydu sizde