- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Ben spora başladım. günlük planlar yapiyorum kendime yatmadan önce güzel bir arkadas çevrem var onlarla takılıyorum (çoğu bebekli dertli)Nasıl yapacaz bunu nasıllll
Geldim geldimmm tam ihtiyacım olan konu
Dişçiye gittim ben bugün çalışmalar öncesi bi bakıma girdim çok şükür temiz çıktı. Benim yumurtlamaya var daha 4-5 gün heyecanla bekliyorum
Anam sen topik açmışsın hiç dikkat ederek cevap yazmadım ya
Yavrum o kadar yogunum ki anlatamam. Hep bi kosusturma halindeyim
Bu konuya hepimizin ihtiyacı var çiçeğimGeldim geldimmm tam ihtiyacım olan konu
Ohh olsun olsun meşgale iyidir yoksa buralardan çıkamıyoruzYavrum o kadar yogunum ki anlatamam. Hep bi kosusturma halindeyim
Start verince işler karışıyor ver ama vermemis gibi yap yoksa cikilmiyor içindenAnam sen topik açmışsın hiç dikkat ederek cevap yazmadım yabebeğim ben önceki 5 ayda olsaydı adına uygun bir şekilde takılırdım grubuna ben yeni start verdim
Bakimlar tam yapılmalı tabiDişçiye gittim ben bugün çalışmalar öncesi bi bakıma girdim çok şükür temiz çıktı. Benim yumurtlamaya var daha 4-5 gün heyecanla bekliyorumsen ne durumdasın?
Aleykümselam evet hepimiz hemen başlıyoruzSelam kızlar,yarın spora başlıyorum
Çürük var diye gittim de çıkmadı Allahtan. İyi yapıyorsun sal bakalım bu sefer tutar inşallahBakimlar tam yapılmalı tabibende reglim yeni bitti yavastan ovulasyon a giriyorum ama bu ay hicbir çabam heyecanim yok nedense fırtına öncesi sessizlikteyim
Evet ya dişte ağır antibiyotik ve ağrı kesiciler aliniyor aslında doğru diyorsun . Artik kendisi bilir ister tutsun ister tutmasın ben birakrimÇürük var diye gittim de çıkmadı Allahtan. İyi yapıyorsun sal bakalım bu sefer tutar inşallah
Aynn oyle dusun yani sabahtan beri anca firsat bulup baktım. Bide benim cocuklarda evdeler yogun oluyorumOhh olsun olsun meşgale iyidir yoksa buralardan çıkamıyoruz
Kuzum ben bebe istiyom gelirsem ortalık toz duman olur topic adını değiştirmek zorunda kalırsın hepinizi yoldan cıkartırım
Ben de istiyorum tabii ki ama planlamıyorum bununla ilgili herhangi bir planım yok o yüzden düşünmemeye çalışıyorumKuzum ben bebe istiyom gelirsem ortalık toz duman olur topic adını değiştirmek zorunda kalırsın hepinizi yoldan cıkartırım
Hayırlı olsun topiğin canım
Allah kolaylık versin kuzumAynn oyle dusun yani sabahtan beri anca firsat bulup baktım. Bide benim cocuklarda evdeler yogun oluyorum