- 20 Mart 2023
- 157
- 46
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
Merhaba herkese.bizimde mart ayında ilk denememiz oldu. Bat a 6 gün var. Erken test aldım yapmıyim diyorum kendimi tutuyorum ama insanın aklından çıkmıyor biraz kafamızı dağıtmamız lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba nasilsun nerelerdesinKuzum ben bebe istiyom gelirsem ortalık toz duman olur topic adını değiştirmek zorunda kalırsın hepinizi yoldan cıkartırım
Hayırlı olsun topiğin canım
Kız adını mı değiştirdin bende nerde bu kız niye etiketlenmiyo diyorum iyiyim kuzum eskisi gibi giremiyorum buralara sen nasılsın?Canim merhaba nasilsun nerelerdesin
Evet canim cgh ydi değiştirdim. İyiyim elhamdülillah giriyorum ama sizleri de göremiyorumKız adını mı değiştirdin bende nerde bu kız niye etiketlenmiyo diyorum iyiyim kuzum eskisi gibi giremiyorum buralara sen nasılsın?
Bende kapattın hesabını sandım eskisi gibi giremiyorum canım ev işleri cocuk vs zaten gelmeyen bebe de beni aşırı yordu küstüm işteEvet canim cgh ydi değiştirdim. İyiyim elhamdülillah giriyorum ama sizleri de göremiyorum
Ayh o hepimizi küstürdü zateb bende stres yapiyorim diye girmiyordimBende kapattın hesabını sandım eskisi gibi giremiyorum canım ev işleri cocuk vs zaten gelmeyen bebe de beni aşırı yordu küstüm işte
Bende aşırı stres oluyorum gerçekten o yüzden girmiyorum hoş girmesemde aynı içten içe yiyorum aklımıAyh o hepimizi küstürdü zateb bende stres yapiyorim diye girmiyordim