Gebelik planlamasında pilates?

falbaktirann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
147
93
Merhaba kızlar 16sından beridir yumurtlama günlerini değerlendiriyorum pilatese giden birisiyim bu ara sadece yatmalımıyım? Pilates zararlı mı olur?

Merhaba kızlar 16sından beridir yumurtlama günlerini değerlendiriyorum pilatese giden birisiyim bu ara sadece yatmalımıyım? Pilates zararlı mı olur?
Sporun zararı olmaz diye biliyorum özel bir rahatsızlığınız yoksa ben yüzüyordum mesela gebeliği öğrendikten sonra doktor devam et dedi

Bende gebelik planlıyorum normalde düzenli olarak pilatese gidiyorum ama bende senin gibi acaba gitmesem mi diye tereddüt ediyorum . Çünkü pilatesten sonra bazen hafif ağrılarım oluyor . Yumurtlama döneminde gebe kalmama engel olur mu diye düşünüyorum hep . Bende aslında çok araştırdım bu arada hep sporun bir zararı olmaz yazıyor da bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…