- 10 Mart 2019
- 290
- 141
- Konu Sahibi falbaktirann
Merhaba kızlar 16sından beridir yumurtlama günlerini değerlendiriyorum pilatese giden birisiyim bu ara sadece yatmalımıyım? Pilates zararlı mı olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporun zararı olmaz diye biliyorum özel bir rahatsızlığınız yoksa ben yüzüyordum mesela gebeliği öğrendikten sonra doktor devam et dediMerhaba kızlar 16sından beridir yumurtlama günlerini değerlendiriyorum pilatese giden birisiyim bu ara sadece yatmalımıyım? Pilates zararlı mı olur?
Karın bacak çalışıyorum tutarsa zorluk yaşarmıyım falan diye düşündüm bi kimyasal gebeliğimde oldu cunkuSporun zararı olmaz diye biliyorum özel bir rahatsızlığınız yoksa ben yüzüyordum mesela gebeliği öğrendikten sonra doktor devam et dedi
Ben hamileyken aletsiz pilates yapmistim ama uzanma hareketini yaptırmadı hocaKarın bacak çalışıyorum tutarsa zorluk yaşarmıyım falan diye düşündüm bi kimyasal gebeliğimde oldu cunku
Ya olmadı yarın gitmeyeyim haftaya devam edeyim. BilemedimBen hamileyken aletsiz pilates yapmistim ama uzanma hareketini yaptırmadı hoca
İçin rahat etmedi senin bence de ara ver azvikYa olmadı yarın gitmeyeyim haftaya devam edeyim. Bilemedim
Arkadaşlarım kafamı karıştırdı bir de kasıklarım ağrıyor bugünİçin rahat etmedi senin bence de ara ver azvik
Ağır spordan kaçınılmalı diye biliyorum uzanma hareketleri falan varsa dikkatli olmanız da fayda var :)Arkadaşlarım kafamı karıştırdı bir de kasıklarım ağrıyor bugün
Bende gebelik planlıyorum normalde düzenli olarak pilatese gidiyorum ama bende senin gibi acaba gitmesem mi diye tereddüt ediyorum . Çünkü pilatesten sonra bazen hafif ağrılarım oluyor . Yumurtlama döneminde gebe kalmama engel olur mu diye düşünüyorum hep . Bende aslında çok araştırdım bu arada hep sporun bir zararı olmaz yazıyor da bilemedimMerhaba kızlar 16sından beridir yumurtlama günlerini değerlendiriyorum pilatese giden birisiyim bu ara sadece yatmalımıyım? Pilates zararlı mı olur?
Karın bacak çalışıyorum tutarsa zorluk yaşarmıyım falan diye düşündüm bi kimyasal gebeliğimde oldu cunku
Bende gebelik planlıyorum normalde düzenli olarak pilatese gidiyorum ama bende senin gibi acaba gitmesem mi diye tereddüt ediyorum . Çünkü pilatesten sonra bazen hafif ağrılarım oluyor . Yumurtlama döneminde gebe kalmama engel olur mu diye düşünüyorum hep . Bende aslında çok araştırdım bu arada hep sporun bir zararı olmaz yazıyor da bilemedim