Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben hamileyim ve antidepresan kullanıyorum. Paxera değil ilacım ama yine de size yazmak destek olmak istedim.
5 yıldır anksiyete ile mücadele halindeyim. Hamile kaldığımı öğrenince kendim bıraktım birden. Ama 5. Ayımda tekrarladı. Ataklarım,titremelerim hiç durmadı. 3 gün 3 saat bile uyuyamadım. İlk gün doktora gittiğimde hemen ilaç başlamadı. Hamileye hemen ilaç baslamiyorlar. Geçmezse gel dedi ve geçmedi gittim. İlaç başlandı ama düşük doz olduğu için ataklar devam etti de etti. Sonra tekrar gittim doktora ilacın dozunu yükseltti. 50 mg kullanıyorum şu an ve iki buçuk aydır hala tam toparlanamadım. Hamilelik hormonları çok etkiliyor hastalığı. Hatta geçtiğimiz iki gün atak halindeydim. Kusmalar, titremeler,yerimde duramama,kötü huzursuz hissetme vs. Daha bir sürü şey. Yani demem o ki bu hastalikta ilaçsız geçirilen hamilelik daha sağlıksız, daha çok stresli oluyor. Hamile olduğum için elimden bir sey gelmiyor surekli bebek iyi mi diye düşünüyorum. Ben ilacı bırakıp tekrar başladığım için toparlanmam çok zaman alıyor. Allah hepimize şifa versin. Hamileyken kullanılan antidepresanlar tabi ki var. Bu süreci doktorlarla birlikte yönetmelisiniz. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz. Sağlıkla cocugunuzu kucağınıza alırsınız.