doktorumla görüştüm gerekirse veririm dedi kadın dogumcu içme dedi bende bilmiyorum sokalarda geziyom gecleri daralar geliyo dua kitabı elimde dolaşıyorum vala isteyerek yaptım bukadar kötü olucagımı tahmin etmedim dayanırım dedim ama çok zormuşş inaşalh dua ett canımzeyhotum bu sorunun en iyi cevabını sana psikiyatrisin ve kadın doğum dr vericektirr.Mecbur kalmadıkca vermiyorlarEğer dayananam ilaçsız yapamam diyorsan dr anlat yaşadıklarını..Ama senin ilaca ihtiyacın yok bence.O iğrenç ilaları içmek için can atma canım onlardan kurtulmaya bak bencee.Bebeğin sana bu hastalıktan kurtulmana yardımcı olucak.Hamileliğn tadını çıkar..İç sıkıntılarınada dualar oku dua et.Allah yardımcın olsun .Zor bir hastalık yaşamış biri olarak anlıyorum seni
canım ilacı birden kesdiğin için çekilme sendromu yaşıyorsun.Bi süre böyle kötu olursun.Ama geçici bir durum.Endişelenme.İlacı kestiğin için oluşan etki kaybolur.Ama anksiyete-panik atağın ara ara gelecek böyle.Bendede var.yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak benimki.içim daralıyor,sıkıntı basıyor,acayip üzgün mutsuz olabiliyorum.Biraz sabretmek zorundayız.derin nefes almaya çalış sıkıntı bastıkça.Yada çok kötu olursan psikoloğa görun.ama ilaç kullanma.aslında ben hipnozu düşünüyorum ama geveneceğim birinde karra veremedim bu konuda..
kızlar çok kötüyüm hamile oldumu ögrendim 1 haftadırda antidepresanımı içimiyorum çok kötüyüm gögsüme basıyolar boguluyorum çıldırcak gibi oluyorum geçen yıl bi düşük yaptım ondan sonra bu rahatsızlık başladı bende 1 senedir terapide görüyorum iiyidim uzun zamandır agır bi ilaçtak kulanmıyodum doktorum gerekirse veririm dedi kadın doktorumda içmemen gerek dedi ama ben delircek gibiyim hem bebege bişe olcak diye korkuyorum kulsnırsam böylede çıldırcam napıcam ben yaa hayatta herşeyden çok istedigim şey için mutlu bile olamıyorum stresten sıkıntıdann içtigim ilçata lustural 25 mg dı içmedigimde kötü olmuyodum sizlerin dualarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var:gitme::gitme::gitme:
canım allah kolaylık versin ayrıca tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini
sorununa gelince elinde olan bişey değil bu sağlık problemi ama kendini devamlı telkin etmeye gayret et hep iyi şeyler düşünmeye çalış bide maneviyata yönel hep dua etmeye çalış elinden geldiğince eminim tesiri olacaktır allah yardımcın olsun
canım ben de aynı durumdayım doktorum lustral basladı ve zararı olmadıgını soyledi