gebelik panik atak=anksiyete

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
40
kızlar çok kötüyüm hamile oldumu ögrendim 1 haftadırda antidepresanımı içimiyorum çok kötüyüm gögsüme basıyolar boguluyorum çıldırcak gibi oluyorum geçen yıl bi düşük yaptım ondan sonra bu rahatsızlık başladı bende 1 senedir terapide görüyorum iiyidim uzun zamandır agır bi ilaçtak kulanmıyodum doktorum gerekirse veririm dedi kadın doktorumda içmemen gerek dedi ama ben delircek gibiyim hem bebege bişe olcak diye korkuyorum kulsnırsam böylede çıldırcam napıcam ben yaa hayatta herşeyden çok istedigim şey için mutlu bile olamıyorum stresten sıkıntıdann içtigim ilçata lustural 25 mg dı içmedigimde kötü olmuyodum sizlerin dualarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var:gitme::gitme::gitme:

zeyhotum bu sorunun en iyi cevabını sana psikiyatrisin ve kadın doğum dr vericektirr.Mecbur kalmadıkca vermiyorlarEğer dayananam ilaçsız yapamam diyorsan dr anlat yaşadıklarını..Ama senin ilaca ihtiyacın yok bence.O iğrenç ilaları içmek için can atma canım onlardan kurtulmaya bak bencee.Bebeğin sana bu hastalıktan kurtulmana yardımcı olucak.Hamileliğn tadını çıkar..ıç sıkıntılarınada dualar oku dua et.Allah yardımcın olsun .Zor bir hastalık yaşamış biri olarak anlıyorum seni

canım ilacı birden kesdiğin için çekilme sendromu yaşıyorsun.Bi süre böyle kötu olursun.Ama geçici bir durum.Endişelenme.İlacı kestiğin için oluşan etki kaybolur.Ama anksiyete-panik atağın ara ara gelecek böyle.Bendede var.yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak benimki.içim daralıyor,sıkıntı basıyor,acayip üzgün mutsuz olabiliyorum.Biraz sabretmek zorundayız.derin nefes almaya çalış sıkıntı bastıkça.Yada çok kötu olursan psikoloğa görun.ama ilaç kullanma.aslında ben hipnozu düşünüyorum ama geveneceğim birinde karra veremedim bu konuda..

zeyhotum bu sorunun en iyi cevabını sana psikiyatrisin ve kadın doğum dr vericektirr.Mecbur kalmadıkca vermiyorlarEğer dayananam ilaçsız yapamam diyorsan dr anlat yaşadıklarını..Ama senin ilaca ihtiyacın yok bence.O iğrenç ilaları içmek için can atma canım onlardan kurtulmaya bak bencee.Bebeğin sana bu hastalıktan kurtulmana yardımcı olucak.Hamileliğn tadını çıkar..İç sıkıntılarınada dualar oku dua et.Allah yardımcın olsun .Zor bir hastalık yaşamış biri olarak anlıyorum seni
doktorumla görüştüm gerekirse veririm dedi kadın dogumcu içme dedi bende bilmiyorum sokalarda geziyom gecleri daralar geliyo dua kitabı elimde dolaşıyorum vala isteyerek yaptım bukadar kötü olucagımı tahmin etmedim dayanırım dedim ama çok zormuşş inaşalh dua ett canım

canım ilacı birden kesdiğin için çekilme sendromu yaşıyorsun.Bi süre böyle kötu olursun.Ama geçici bir durum.Endişelenme.İlacı kestiğin için oluşan etki kaybolur.Ama anksiyete-panik atağın ara ara gelecek böyle.Bendede var.yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak benimki.içim daralıyor,sıkıntı basıyor,acayip üzgün mutsuz olabiliyorum.Biraz sabretmek zorundayız.derin nefes almaya çalış sıkıntı bastıkça.Yada çok kötu olursan psikoloğa görun.ama ilaç kullanma.aslında ben hipnozu düşünüyorum ama geveneceğim birinde karra veremedim bu konuda..

aynı şeyler canım gösüme bi sıkıntı geliyo alalhım çıldırcam artık daha yeni hamileyim yolun çok başındayım bundan öncede düşük yaptım onun gerginligide var piskiyatriyi hiç bırakmadım zaten aslında hazırlıklı girdimi sanıyodum 15 günde bir terapi yaptıgım için içtigim ilaçta çok agrı bırakma etkisi yarata bilcek bi doz degildi hipnozu bende düşündüm hamile kalmadan önce ankarada ofelya diye bi hanım var interneten bak istersen off sokaklarda geziyorum bütün gece vala eşim arabayla gezdirip duruyo yasıkk napsın benim de yogun anksiyete yavaş nefes almaya çalışıyorum öyle bi sıkıntı çöküyoki gögsüme boguluyorum sanki off bilmyorum valal ne olcak

ilaç kulanmıyım evet zaten ilaç taraftarı degildim baştan beri bu hastalıkta ama bu yogun anksiyete de bebege zarar veriyo alalh yardımcımız olsun çok zorr dayanırım diyorum yeterki bi evladım olsun ama zormuşş

kızlar çok kötüyüm hamile oldumu ögrendim 1 haftadırda antidepresanımı içimiyorum çok kötüyüm gögsüme basıyolar boguluyorum çıldırcak gibi oluyorum geçen yıl bi düşük yaptım ondan sonra bu rahatsızlık başladı bende 1 senedir terapide görüyorum iiyidim uzun zamandır agır bi ilaçtak kulanmıyodum doktorum gerekirse veririm dedi kadın doktorumda içmemen gerek dedi ama ben delircek gibiyim hem bebege bişe olcak diye korkuyorum kulsnırsam böylede çıldırcam napıcam ben yaa hayatta herşeyden çok istedigim şey için mutlu bile olamıyorum stresten sıkıntıdann içtigim ilçata lustural 25 mg dı içmedigimde kötü olmuyodum sizlerin dualarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var:gitme::gitme::gitme:

canım allah kolaylık versin ayrıca tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini
sorununa gelince elinde olan bişey değil bu sağlık problemi ama kendini devamlı telkin etmeye gayret et hep iyi şeyler düşünmeye çalış bide maneviyata yönel hep dua etmeye çalış elinden geldiğince eminim tesiri olacaktır allah yardımcın olsun

canım ben de aynı durumdayım doktorum lustral basladı ve zararı olmadıgını soyledi

oh be yazabiliyorum sonunda..
bende aynı şeyleri yaşadım canım
şu 3 ayı atlat hayırlısıyla ilac başlarlar
doktoruna danışarak pasiflora kullan
bende şuan annemlerdeyim evimde tek başıma kalmıyorum
kalbime bıcaklar saplanıyo bayılcakmışım gibi oluyo
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cok zor
yaşamayanda anlamıyor
artık eşim annem babam cevremdeki herkes bıktı bende bıktım...

öyle ama napalım bizde kendimiz yapmıyoruz isteyerek eziyeti kim çektiri kendine senin alalhtan sona yaklaşmışın çok şükür

canım allah kolaylık versin ayrıca tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah bebeğini
sorununa gelince elinde olan bişey değil bu sağlık problemi ama kendini devamlı telkin etmeye gayret et hep iyi şeyler düşünmeye çalış bide maneviyata yönel hep dua etmeye çalış elinden geldiğince eminim tesiri olacaktır allah yardımcın olsun

inşaalh teşekür ederim öyle yapmaya çalışıyorum valla dua kitaplarım herzaman ortada durur bakalım artık sabretmeye açlışıyorum ama çok zor

Allah yardımcımız olsun,bende 2 gundur kötuydum giremedim pek foruma.Migrenim var,2 gundur şiddetliydi.Birde yine içdaralması yaşadım.sanki bir ağırlık bir sıkıntı.sürekli offf pofff içimdeki sıkıntıyı atmaya çalışıyorum.Gercektende bunu yaşayan bilir.Etrafınızdaki en yakınınız bile bıkıyor sizden,oysa bilseler ne hissettiğimizi,bunun nasıl acı verdiğini..
oftelya hanıma bi bakayım hipnozla ilgili...Bende bülent uranı duymuştum ama çok pahalı yaa..

Sıkıntı içinize girdiğinde birşeylerle oyalanıp kafanızı dağıtmayı yada kuran ,dualar vs. okumayı.yada derin nefes egzersizleri yapmayı hiç denedinizmiii..Bence bizde elimizden geldiğince savaşmamız gerekiyor bu sıkıntılarla

canım ben deniyorum ama genelde fayda etmiyor.cunki bende yaygın anksiyete ile birlikte panik atak seyrediyor.gebelikten sonra iyi bir hipnozcumu olur psikologmu olur bilmem ama kurtulmam lazım bu hastalıklardan.çünki ilaç istemiyorum artık..
dua ise en buyuk yardımcım zaten.Hatta sırf bu illetten kurtulmak için 4444 duasına başlamıstım,sonra bıraktım.kurtulacağıma inancım bile kalmadı düşün yani...

öyle evet dua önemli ama öyleki biyerden sonra fayda etmiyo kontrol edemiyosun kendini çünki alalh yar ve yardımcımız olsun

X