Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende aynı sekilde bu konuda ilk defa doktora gidicem 2 gün sonra adetim şimdi günü kacir8lip bir ay sonraya kalmasın diye araştırırken konuyu gördüm. Sonuç olarak adet 2. 3. Günü mu gideyim bende . Sen gitdiğinde nasıldı yeni evliyim birazda cekiniyorum .ve adetliyken sadece kan testi oluyor değil mi

Canım bende aynı sekilde bu konuda ilk defa doktora gidicem 2 gün sonra adetim şimdi günü kacir8lip bir ay sonraya kalmasın diye araştırırken konuyu gördüm. Sonuç olarak adet 2. 3. Günü mu gideyim bende . Sen gitdiğinde nasıldı yeni evliyim birazda cekiniyorum .ve adetliyken sadece kan testi oluyor değil mi
Canım ben daha gitmedim mart ayı gibi gitmeyi düşünüyorum sen devletemi gitmeyi düşünüyosun yoksa özelemi ben çok kararsızım

Kuzular merhaba ben geçen sene düğünümden önce gittim adetliydim kaçıncı gün olduğunu hatırlamıyorum doktor gebelik taraması yaptırdı idrar ve kan istedi regl olduğumu söyledim ve idrar testi vermeyebilirsin o zaman dedi kan testinden sonra da ultrasona aldı bişey çıkmadı devlete gittim ama içim rahat etmedi sonra özele gittim o da e nabızdan aynı sonuçları inceledi ve ikinci bir test istemedi ultrasona aldı yumurta gelişimimi gördü sağlıklı dedi folik asit verdi 3 aydır deniyorum tabi daha pozitifi göremedim inşallah yakın zamanda görürüm

Back