Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selin Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
269
110
23
27
Kızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz 🙂

Kızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz 🙂
Önce hormon testi yapıyorlar kan veriyorsun sonraki aşamalar muayene sanırık

Adetin 3. Günü gidin hormon testi yaparlar sonra adet bitince çağırırlar alttan muayene için

Anladım canım peki özelmi daha iyi yoksa devletmi devletteki bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor iyi doktor şansa kalmış karar veremedim hangisine gitmem gerektiğine🙂
Ben devlete gittim anlarsın zaten ilgileniyomu diye bana testler falan yaptı eşim sperm testi verdi ürolojiye onun testlerinide istedi şimdi adetin 3. Günü bekliyo beni tedaviye başlayalım dedim bence devlete git iyi doktor bulursun illa

Ben devlete gittim anlarsın zaten ilgileniyomu diye bana testler falan yaptı eşim sperm testi verdi ürolojiye onun testlerinide istedi şimdi adetin 3. Günü bekliyo beni tedaviye başlayalım dedim bence devlete git iyi doktor bulursun illa
Anladım teşekkür ederim benim eşim yanımda yok maalesef mayıs ayında gelicek görevde şuanda 1 kimyasal gebelik gecirdim eşim gelmeden kontrole gitmek istiyorum önce ben gitsem daha sonra eşim geldiğinde gitse olurmu öyle

Gerek hormon testleri için gerekse rahmin en net gorundugu zaman oldugu için adetin 2.veya3.günü gitmende fayda var. Tüm tedavi surecimde ve tedavi oncesi donemlerde bu sartlarda gittim zaten baska zamanda gidince adetlide isteyebilir seni

Ben ilk gittigimde adet olamama sikayetiyle gitmistim doktor adet sokturucu verip adetin 2. Gunu gel demisti bence adetliyken git canim

Canim hangi sehirde oturuyorsun? devlet hastanesinde iyi doktorlar var oneririm

Anladım teşekkür ederim benim eşim yanımda yok maalesef mayıs ayında gelicek görevde şuanda 1 kimyasal gebelik gecirdim eşim gelmeden kontrole gitmek istiyorum önce ben gitsem daha sonra eşim geldiğinde gitse olurmu öyle

sperm testine gerek yok heralde şu aşamada tek gitmen yeterli. Anladığım kadarıyla rutin muayene olacaksın.

Olur heralde ya isterse söyılerainiz önce sizde sorun varmı yokmu diye bakarlar

Back