• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik öncesi zayıflamak isteyenler

mineati

...önce sağlık
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
568
698
53
Gebe kalmadan önce fazla kiloları atıp öyle hamile kalayım diyen varsa burada birlikte kilo verelim.Benimle birlikte kilo vermek isteyenleri bekliyorum.:KK49::KK49::KK49:

sanırım kimse gebelikten önce zayıflamak istemiyor ben de tek başıma zayıflarım:KK49:

Merhaba canım kimse gelmeyince ben de kendi kendime zayıflamaya karar verdim.diyet yapıyorum bi haftadır işe yaramadı spora başlıyorum inşallah pazartesi.yürüyüşe çıkıcam

ee napıyoruz bence birbirmize destek olup hergün haberdar olalım vede yediklerimizi yazalım :)

ee napıyoruz bence birbirmize destek olup hergün haberdar olalım vede yediklerimizi yazalım :)
mrb canım hoşgeldin.ben ilk hafta başarısız oldum.dikkat edeyim az yiyeyim derken az az herşeyden yemişim üstüne bi kilo aldım.
sonra hemen alarma geçtim pazartesiden beri günde 1000 kaloriyi geçmeden yedim.4 kilo verdim.
inşallah haftaya yürüyüşe de çıkıcam.vücut bir anda 4 kilo verince kendini korumaya geçecek muhtemelen kilo verme duracak yürüyüşle dsteklemeye karar verdim gelecek haftaya.hedefim 10 kilo

4 kilo mu süper :) bende daha bugun başladım hayırlı olsun bize:) sizin kilonuz kaç?

canım benim kilom başlarken 77.5 tu şu anda 73.5.kendimi ödüllendirmek ve sıkılıp bırakmamak için pazar günlerini serbest gün olarak yemeye karar verdim.tabi bi hafta verdiklerimi tekrar alacak şekilde değil.ne alacak ne de verecek şekilde yiyorum şu anda.
boyum1.71
şu an kilom:73.5

senin kilon boyun kaç?

boyun ne kadar uzun maşşallah :)
ben 161 cm
kilo :64 bende polikistik var bende o yuzden bi 57 falan olsam cok iyi olacak :)
pazarları benimde oyle eşimle uzun uzun kahvaltı yapıp kaçak yapıyoruz bayağı :p
senin hedef kilon ne ?

boyun ne kadar uzun maşşallah :)
ben 161 cm
kilo :64 bende polikistik var bende o yuzden bi 57 falan olsam cok iyi olacak :)
pazarları benimde oyle eşimle uzun uzun kahvaltı yapıp kaçak yapıyoruz bayağı :p
senin hedef kilon ne ?
beden kitle endeksimiz birbirine çok yakın.
benim hedefim 67 kilo. ama 70 li sayılardan bi kurtulayım bu kadar sıkı diyet yapmayacam.69 u bi görsem haftada bi kilo vermeye çalışıcam o zaman.

ben son üç buçuk yıldır hiç 71 in altına inmedim. bi kaç kez 71 oldum onda da çok mutsuz olduğumda kısa süreli o kiloya düştüm. ama bu defa kafaya koydum 70 li kilolardan kurtulucam.tek sıkıntım kıyafet sorunu olacak ama yapacak birşey yok:KK49:

bu kadar istekli ve azimliysen kesinle verirsin ;)
ben de doktora gideceğim bakalm o ne diyecek ama kesin kilo ver daha kolay olur der :)
sen neler yapıyosun zayıflamak için ben ekmeği tatlıyı kestim fark ediyor abur cubur yok yani hafif karataycılık oynuyorum :)

ben tatlıyı kestim ekmek de pek yemiyorum işe gider gelirken de tempolu yürüyorum ama işe yaradı bi haftada bi kilo verdim :) haftasonu da doktora bi gideceğim hazırlık asamasındayım diye :)

kızlar günlerdir giremiyordum.oğlum çok kötü soğuk almış biraz olsun rahatladı da öyle girebildim anca
bu defa da ben çok kötü oldum bana bulaştı:KK1::KK1::KK1:
zayıflama çabaları nasıl gidiyor ben 11. günümdyim sanırım 7 kilo verdim.:KK50:
ama ara vermek zorunda kaldım dünden beri çünkü çok kötüyüm enerjim bitti birazcık iyileşip devam edicem umarım kilo almam

ben tatlıyı kestim ekmek de pek yemiyorum işe gider gelirken de tempolu yürüyorum ama işe yaradı bi haftada bi kilo verdim :) haftasonu da doktora bi gideceğim hazırlık asamasındayım diye :)

yavaş bir şekilde vermek mantıklı olanı aslında iyi yapıyorsun ama ben biraz hızlı vermek istiyorum.sonra da korumak için uğraşıcam almamak için yani

kızlar ne durumdasınız? benimde aynen zayıflamam gerekiyor neler yapıyorsunuz?
canım ben şimdilik mola verdim ama günde sadece 1000 kalori yiyorum max 1100 oluyor. bu şekilde gayet istediğim şekilde kilo vermeye başladım.bi süre sonra canım istememeye başladı.yani kendimi başlarda yememek için tutuyordum ama şu anda öyle canım da yemek istemiyor

Merhaba bende zayıflamak istiyorum. Hamilelik öncesi.

merhaba canım hoşgeldin.
birlikte neler yaptığımızı paylaşalım.böylelikle destek olur daha bi şevke geliriz zayıflamak için.
beden kitle indeksimi 11 günde 25.5 26 lardan 24 e çekmeyi başardım.ilk defa bu kadar kararlı oldum zayıflama konusunda

Back
X