Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım hoşgeldin.ben ilk hafta başarısız oldum.dikkat edeyim az yiyeyim derken az az herşeyden yemişim üstüne bi kilo aldım.ee napıyoruz bence birbirmize destek olup hergün haberdar olalım vede yediklerimizi yazalım :)
4 kilo mu süper :) bende daha bugun başladım hayırlı olsun bize:) sizin kilonuz kaç?
beden kitle endeksimiz birbirine çok yakın.boyun ne kadar uzun maşşallah :)
ben 161 cm
kilo :64 bende polikistik var bende o yuzden bi 57 falan olsam cok iyi olacak :)
pazarları benimde oyle eşimle uzun uzun kahvaltı yapıp kaçak yapıyoruz bayağı
senin hedef kilon ne ?
ben tatlıyı kestim ekmek de pek yemiyorum işe gider gelirken de tempolu yürüyorum ama işe yaradı bi haftada bi kilo verdim :) haftasonu da doktora bi gideceğim hazırlık asamasındayım diye :)
canım ben şimdilik mola verdim ama günde sadece 1000 kalori yiyorum max 1100 oluyor. bu şekilde gayet istediğim şekilde kilo vermeye başladım.bi süre sonra canım istememeye başladı.yani kendimi başlarda yememek için tutuyordum ama şu anda öyle canım da yemek istemiyorkızlar ne durumdasınız? benimde aynen zayıflamam gerekiyor neler yapıyorsunuz?
Merhaba bende zayıflamak istiyorum. Hamilelik öncesi.